Lägesrapport

Också i Dagens Nyheter rapporterar man om regnovädret som drar in från ost. Det har regnat en del redan, men inte så mycket. Jag var ute och tömde regnmätaren när jag släppte ut katterna och då var det 20 mm i den. Om nu någon som inte känner oss läser det här, kanske man tycker att jag är elak som släpper ut katterna i regnvädret, men de behöver bara springa tvärs över gården och sedan genom en kattlucka in i ladugården där de har det varmt och gott.
Jag hörde på Gotlandsradion tidigare i kväll att det är en hel del evenemang som ställts in på grund av vädret. Undrar hur Bröderna Rongedal har haft det på Warfsholmen ikväll? De skulle uppträda på utescenen, men där finns det ju möjlighet att komma inomhus också.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

0 svar på Lägesrapport

 1. Inger Maryissa skriver:

  Här har det börjat regna nu, och ett sånt där trist och ihållande regn som jag inte alls gillar.
  Då föredrar jag skurar som det varit de sista dagarna.
  Får hoppas att detta trista väder och lågtryck inte håller på alltför länge.
  Stor Kram till dig

 2. Michelin-Berith skriver:

  Wow vad avkopplande bloggen ser ut här. Det här är verkligen Ingrid på nåt sätt….
  Hur gör du nu den här bloggen då, om du inte jobbar i one.com? Jag försökte mig på en blogg på one.com men jag tyckte inte om att vara så låst. Så jag har igentligen inte funnit mig till ro och hittat nån bra ställe att blogga på än så länge, så därför är jag lite här o där….
  Hoppas allt är bra med dig….
  Kram // Michelin-Berith

  • IngridL skriver:

   Bloggen är en wordpressblogg som jag har laddat upp på min domän på One.com, så helt har jag minsann inte övergett dem, där har jag både hemsida och den här bloggen.

 3. Eleonora skriver:

  Enligt Anders på TV4 så har hela landet mer eller mindre regn. Men faktiskt var det skönt att det kom ner! Åskan gillar jag inte. Är inte precis åskrädd, men har en stor respekt för naturkrafterna. Har suttit inne och läst en hel del och det känns skönt och ombonat när regnet strilar på rutan utanför.
  Nu ska jag fixa till mig och gå till Fotvården för behandling. Något jag ÄLSKAR.
  Ha det gott kära vän och stor kram,
  PS. hoppas din gräsmatta blir grön och tät nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *