Lång kö på Apoteket

Tisdagen den 26 september 2006

Vackert väder med temperatur på 22 grader.

Igår var det uteaktiviteter nästan hela dagen, det gäller ju att passa på. På förmiddagen målade jag ena väggen på grishuset. Det skulle gjorts förra veckan, men annat kom emellan. På eftermiddagen klippte jag gräsmattorna. Jag hade egentligen inte tänkt ta alltihop, men det var så där lagom långt, så jag höll på tills det var färdigt. Att gå där med gräsklipparen är ganska trevligt, även om man blir varm och svettig efter en stund, men resultatet blir ju alltid så bra. Man kan verkligen se att man har gjort någonting. Annars har jag en känsla av att man håller på med en massa sysslor som aldrig märks, det är bara man själv som vet med sig att saker och ting blivit uträttade.

Idag forsatte målningen, men nu är det definitivt klart (om nu inte Åket hittar flera färgburkar). Sedan var vi på Klinte och handlade. Åkes medicin börjar ta slut, så det blev till att stå och köa på apoteket 0,5 timme bara för att få lämna ifrån sig recepten. Sen tar det väl lika lång tid imorgon för att få ut medicinburkarna. Jag fattar inte hur det fungerar riktigt. Vårt lilla apotek här på Klinte drar ner på öppethållandetiderna mer och mer på grund av dåligt kundunderlag, men varje gång man kommer dit är det en lång kö av kunder. Att få ut medicinerna samma dag går nästan aldrig utan det måste göras i två moment. I och för sig är vi så ofta på Klinte så oss gör det inte så mycket, men för dem som ska åka en gång extra måste det vara retligt. Gnäll, gnäll…..

Nu är Åke ute och går med Hasse och jag ska ta mig ut i trädgården och njuta av det vackra vädret beväpnad med en sekatör.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Irriterande, Nytt från Stenstugu och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *