Jag har fått några förfrågningar om lasagnereceptet som jag skrev om häromdagen och nu har jag uppdaterat receptsamlingen med Lasagne á la Miriam.

En strålande fin höstdag blev det idag och vi har varit ute i trädgården nästan hela dagen och röjt. Begoniorna frös av i natt precis som jag trodde i morse, så dem har jag tagit bort och så har jag börjat planera för att ta bort ett par rabatter för att kunna så till en del av trädgårdslandet. Jag inser att vi inte kommer att orka att sköta ett så stort land längre. Orkar man inte hålla trädgårdslandet vårdat och fint är det bara en plåga att se ogräset växa och ta över. Då är det bättre att ha gräsmatta där. Det får räcka med en lite bit öppen jord att ha lite sallad och dill i. Grönsaker och potatis får vi köpa i affären i fortsättningen.

Vi försökte gräva bort några stora perenner som jag ska plantera ut i en annan rabatt, men fick ge upp, för nu är det så torrt i jorden så det går inte att få ner spaden. Aldrig kan det vara lagom! Nu får vi vänta in nya regn för att kunna göra omplanteringarna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...