Ledig onsdag

Den här onsdagen är en dag när jag inte haft någonting inplanerat. Ganska skönt faktiskt! Egentligen skulle det varit ett styrelsemöte i kväll, men det är uppskjutet tills i morgon. Jag känner att jag borde varit lite flitig i dag och börjat julstäda och hade vissa funderingar på köksskåpen, men lyckades skjuta de tankarna åt sidan. Jag skyller på min högerarm som stört mig i natt. Jag var faktiskt uppe vid 3-tiden och tog en Alvedon, för då hade jag värk. Kan det vara något på Kupan? Jag tycker att jag har försökt hålla mig från datorn och inte suttit där i onödan och lagt patiense, som jag annars har brukat avsluta kvällarna med.

I dag har det varit skapligt väder även om det blåst som vanligt och det har varit ganska varmt, hela 8° har vi haft. Även om jag lyckades slingra mig i från julstädningen tog jag i alla fall hand om en liten strykhög och sen tog jag en biltur och åkte och handlade. Efter lunch blev det en promenad. Nog är det novembergrått alltid och det är svårt att hitta något vackert i naturen nu.

Igår var jag på Kupan på eftermiddagen precis som vanligt på tisdagarna och blogglusten var det inte mycket med när jag väl kom hem och hamnade framför tv:n. Jag brukar inte ta bilen när jag ska dit, men igår gjorde jag det och det var tur, för när jag skulle hem regnade det igen. Vi hade rätt många kunder och nu går julsaker, juldukar och adventsstakar som smör i solsken.

Trevlig fortsättning på onsdagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Hälsan, Odvalds. Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till Ledig onsdag

 1. Ann-Marie skriver:

  Hej Ingrid!m
  Ja jag föredrar regn just nu för då är det i alla fall inte halt. Här var det fruset två dagar och jag ramlade en gång per dag. Första fallet hann jag reagera och ramlade rätt graciöst och slog bara i bakhuvudet lite lätt men andra dagen föll jag handlöst rätt ner i asfalten med bakhuvudet. Då gick det hål men det var bara lite som rann ut. Det var igår så idag är jag lite yrslig så det blev nog en liten hjärnskakning. Jag verkligen hatar halka för jag trillar alltid ett par gånger per vinter så nu är redan den kvoten nådd. Kram

 2. Geddfish skriver:

  Solsken i sinn´ idag. Fast för kallt. Jag kan nog inte nog bli solvaccinerad, jag borde flytta.
  Skönt med en vilodag, tycker jag med, ibland blir agendan för full.
  Kram, Gerd

 3. Znogge skriver:

  Det måste vara skönt med en ledig dag också emellanåt. Hoppas att armen blir bättre. Här har det varit grått och mulet hela dagen och självklart kom regnet när jag gick ut med Miss E.

  Kram och god kväll!

 4. Ja, tänk att man kan tycka att det är skönt med en ledig dag när man är pensionär! Man är ju egentligen ledig varje dag, men ibland hopar det sig med saker man behöver ta tag i!
  Vi fick också en mild dag idag och förmiddagen ägnades åt trädgårdsarbete, men när jag kom iväg på en promenad på eftermiddagen, kom det små iskalla droppar…
  Hoppas att din arm snart blir bättre!
  Kram, Monica

 5. Det måste finnas dagar i livet då man ”gör ingenting” och släpper på borde- samt prestationskraven.
  Kram!

 6. Skogsnuvan skriver:

  Nu har brorsan åkt till Skåne och igår började det snöa. Vaknade vid 6-tiden av att hunden Jack sket på alla mattor i hela huset. Stora blaffor. Idag blir det svårt att hitta förnöjsamheten ska du veta. Så du tänker starta julstädning redan. Då hinner det ju bli skitigt innan jul.

 7. Helena skriver:

  Vi har 10 cm snö, och det är julstämning ute.
  Hoppas din arm blir bra snart.

 8. Gunnel skriver:

  Jag kan tänka mig att det är jularna som är mest populära nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *