Let´s dance

Nu är fredagarna räddade, för nu är sjunde säsongen av Let´s Dance i gång.Mina favoriter i kväll var Anton Hysén, som var absolut bäst och Camilla Läckberg. Hennes vals var så vacker att jag nästan blev tårögd. Och Marcus Schenkenberg gick inte heller av för hackor. Det ska bli roligt att se hur han utvecklas.

TV-bonden Pär-Ola Nyström hade jag svårt för redan i Bonde söker fru och jag tycker inte om honom i den här skepnaden heller. Anders Timell och Camilla Henemark lär inte bli långvariga i programmet och inte Bengt Frithiofsson heller, fast man vet ju aldrig hur Svenska Folket röstar. De allra sämsta dansarna har av någon anledning blivit bli kvar förvånande länge, medan betydligt bättre blivit utröstade tidigt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i TV, Tyckt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till Let´s dance

 1. Agneta skriver:

  God kväll i stugan!

  Ska just titta på filmenpå SVT1 men skulle ”bara” kolla en sak på Nätet först….bara 🙂

  Jag såg första timman av Let’s Dance och sedan blev det Skavlan som var jättebra men det finns ju repriser som tur är.
  Jag hade gärna velat se Anton Hysén som verkar bra. Håller med dig helt ang bonden, inte min typ av människa heller. Men det är inte heller Camilla Läckberg av någon anledning, men så är det ju. Smaken är delad. Men har inga problem alls med att medge att hon gjorde bra ifrån sig på dansgolvet denna gången dock och klänningen gjorde sitt till. Svårt att skilja på person och dans så folkets röster lär bli därefter.
  Vi är då inte några dansexperter inser jag efter att ha lyssnat till vad juryn säger!
  Så det blir väl personval igen.
  Nu är Skavlan slut sför denna gången, så nästa vecka lär jag säkert följa dansen.
  Kram, Agneta

 2. Krister skriver:

  Thomas var på ett kärleksfullt humör och bestämt sig för att älska alla. Men bonden klarar han inte av att tycka om. Jag tyckte anton såg så rädd ut i kulisserna och jag tänkte att han skulle vara riktigt dålig, men han var ju nästan bäst. Camilla var också jätteduktig. Följer makarna läckberg melin på twitter och bloggar så de känns lite som kompisar.

 3. Raija skriver:

  Jag följer också Let´s Dance och håller med dig om dina funderingar helt och hållet, som om jag skrivit det själv 🙂

 4. Sylvia skriver:

  Roligt att titta på Let´s Dance. Anton Hysén blev min favorit denna kväll och likaså Camilla Läckberg tycker jag gjorde bra ifrån sig i valsens virvlar och klänningen var som en dröm.
  Trevlig helg
  Kram sylvia

 5. Skatan skriver:

  Anton Hysén var jättebra och man blev glad av att bara se honom. Jag märkte att jag satt där med ett fånigt leende. Trots att Schenkenberg var ”stilig” gillar jag inte hans ”stil” … Jag har aldrig gillat tvålfagra typer (nu var jag elak)

  Det ska bli kul att följa dom …

  Kram!

 6. margareta wårenius skriver:

  Klart som korvspad vill se lets dance! Anton Hys`en blir jag glad av. MEN JAG VILLE SE LA CAMILLA! EN SÅ DUKTIG KVINNA. Kom igen, kom igen, du är bra; Vill jag säga till henne.
  Oh boy, give me a chance!

  margareta

 7. Inger Maryissa skriver:

  Dom som du tyckte var bäst tycker jag också är det
  Och ja, det ska bli spännande att se fortsättningarna och se hur alla utvecklas och hur det går.
  Kram och ha en fin fortsatt helg

 8. Ja visst var det läckert när hon svepte över golvet i sin mintgröna vackra långklänning, jag gjorde som Du, blev så rörd till och med till tårar, för jag tänkte lite på mina wienervalser i vackra långklänningar svepande över festsalsgolvet.Ett minne för livet.Hoppas de vinner.

  Hade ingen aning att hon var gift med Melin.Kan inte för mitt liv komma ihåg vilket program han var med i. Men jag får googla som jag gör på allt annat.

  När jag ar ute var det isande kallt, lagom jag kommit hem så kom solen då gick jag ut igen fyllde på varmt vatten åt katterna o.hängde upp en jordnötspåse till fåglarna.

  Kram och ha en fin Lördagskväll.

 9. Ama de casa skriver:

  Jag tittade i morse och håller helt med dig om dom två bästa 🙂

 10. Benita skriver:

  Camilla Läckberg förvånade faktiskt genom att vara så duktig som hon var. Och, hon förvånade nog även sej själv, efter vad det såg ut som på repetitionsfilmen.
  Min förhandsfavorit var – och kommer att förbli – Molly Nutley. Och, jag är fullständigt partiskt, eftersom hon liksom haft en mycket speciell plats i mitt hjärta sedan jag lärde känna henne 2005 (då hon var 10 år) och jag träffade henne nästan dagligen i ca 3 år.

  Det ska bli spännande att få se hennes utveckling.

  Den där ”hästbonden” har jag också svårt för. 🙂

 11. Gunnar skriver:

  Tänk vilka inehållsrika liv ni alla verka ha !!! helt sjukt sitter och bedömmer och prata skit om männikosr ni absolut inte känner och skulle kissa ner sig för kunna prata med !!! blir mer och mer förbannad ju mer jag läser om eran skit ! att ni inte skäms..gamla människor. skriver skit om andra medmänniskor ??

  vet hut
  G

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *