Liebster Blog Award

Vilken trevlig överraskning så här på söndagseftermiddagen. Jag har fått en award av Tina på Åland. Tina har bloggen Tinas stuga. Tack så hemskt mycket!

Meningen med den här awarden är att den ska delas ut till bloggar som har mindre än 100 följare och som man vill ska få uppmärksamhet. Som vanligt ska den spridas vidare till 3-5 andra bloggar och då väljer jag helt frankt några av gotlandsbloggarna i min blogglista. Man måste ju vara lite lokalpatriotisk! Hur många följare de har vet jag inte, men de är helt klart värda all uppmärksamhet de kan få.

1. Ingmaries Gotlandsblogg – Ingmarie är en bloggare från Roma som skriver trevligt om sitt liv och visar bilder från sin del av ön.

2. Mejl från gården – Mien skriver om sitt liv som mamma, lärare och lammbonde vid Hägsarve och hon har en helt underbar humor och självdistans och massor av foton från gården.

3. Stickqvick – Madde har en blogg som är intressant för den som gillar stickning och virkning och skriver personligt om sitt liv och sin familj.

4. Tankar från ön – Åsa, som bloggar från Klintehamn, är en jätteduktig fotograf och visar Gotland när det är som vackrast.

Till er fyra skickar jag den här awarden och hoppas att ni vill ta emot den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Award och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

21 svar på Liebster Blog Award

 1. Lambergsfrua skriver:

  Grattis till din fina award, Ingrid! Den är du verkligen värd.
  Jag tycker också du tänker klokt, när du skickar den vidare till andra bloggare på Gotland. kart man ska vara lite lokalpatriotisk 😉 Jag som har bott på många platser får fördela min lokalpatriotism en del, men nog klappar hjärtat starkast för platsen där jag föddes och växte upp – Söder i Stockholm =)
  Varma kramar!

  • Ingrid skriver:

   Tack ska du ha!

   Tänk att jag aldrig har flyttat på mig. Jag är född i Klintehamn och när jag gifte mig och flyttade hit till Stenstugu blev det bara en flytt på 3,5 km 🙂

 2. anki skriver:

  vad roligt 🙂 grattis till awarden…

  här är det soligt och vackert väder idag, lite mildare i luften är det också och nu hoppas jag snön ger med sej. 🙂

  ha en skön fortsättning på söndagen

 3. Åsa! skriver:

  Åh Tack du snälla! Nu gjorde du mig både överraskad och glad Ingrid. Hoppas du har kunnat njuta utav det underbara vädret vi har haft idag! Kram

 4. Skatan skriver:

  Grattis Ingrid … och Grattis ni Gotlandsbloggare. Jag skall titta in hos er och läsa mer om Gotland som jag tycker är en exotisk ö här i Sverige

  Ha nu en bra början på veckan … och fortsättning också förstås. 🙂

  Kram!

 5. ingmarie skriver:

  Tack min vän, jag har inte så många läsare på min blogg, nu har jag varit dålig på att gå runt till er alla, ryggen har sagt sitt om att sitta för mycket här men jag ska ta mig i kragen och kolla runt.
  Idag måndag inget sol men det är vår i luften i alla fall
  Ha en jätte fin måndag min vän på ön

 6. Hej och grattis Ingrid !

  Ja Du om någon borde ju ha en award i veckan, som underhåller oss med olika händelser inte bara lokalt utom över hela jordklotet +månen o.solen.

  Jag har tydligen fler från Gotland än Dig, Madeleine´s Stickqvick.Hur jag kom att följa den minns jag inte.Men det kan ju bero mycket på att min Dotter heter likadant.
  Om Du undrar så fick jag till en barndomhistoria igår. En i månaden.Vet inte vad jag ska skriva om än.
  Får ju fortfarande kommentarer på sista inlägget.
  Har ju ingen dagboksblogg precis.Varför jag skaffade den var för att skriva av mig, det jag hade inombords.Men det poppar väl opp något snart precis som vårlöken.

  Kram och ha en fin dag på Din fina Ö.

  • Ingrid skriver:

   Tack Majsan!
   Det är roligt att höra att du gillar bloggen och det jag skriver.
   Alla gånger är det inte så lätt att veta vad man ska skriva. Jag vill ju ha en personlig blogg, men inte alltför privat, så allt som händer mig och familjen finns minsann inte med här.
   Hoppas du har en fin dag du också!

 7. Madde skriver:

  GRATTIS Ingrid till din award och TACK för att du nominerat mig 😀
  Vilken underbart härlig start på dagen!
  Stora och soliga kramar Madde

 8. Znogge skriver:

  Jag gratulerar dig och dina gotländska bloggkollegor! Ska titta in om till dem…

  Ha en fin måndag.

 9. Eva Henriksson skriver:

  Grattis!
  Du skriver alltid varmt anspråkslöst och gotländskt.
  Om flera äldre hade kommit på det här med bloggar skulle du ha massvis av läsare.. Men många över sjuttio har aldrig vant sig vid det här nöjet.De har helt enkelt ingen dator……

  • Ingrid skriver:

   Tack Eva!
   Du har nog så rätt, det är många äldre som inte har dator, men det kommer väl att bli en ändring på det. Jag tillhör ju 40-talisterna, men när 50-talisterna går i pension kommer säkert de flesta att använda och äga datorer.

 10. Sylvia skriver:

  Grattis Ingrid och även till dina Gotlandkollegor som jag måste titta in till. Det är alltid lika roligt och intressant att läsa om ditt liv och leverne på Stenstugu.
  Nu ska jag iväg och kanske få dra på smilbanden en stund ….Antik-buskis på gång….ska titta på filmen Åsa-Nisse 🙂
  Kram Sylvia

  • Ingrid skriver:

   Då har du en trevlig stund framför dig.

   Vi pratade just om den här filmen igår, förvi har sett det och jag tyckte att den var riktigt rolig. Kjell Bergqvist gör en jättebra rolltolkning av Åsa-Nisse.

 11. Pingback: Mejl från Gården » Blog Archive » Först i Sverige

Kommentarer inaktiverade.