Lions Loppmarknad

lördag, juli 9, 2005

Det finns verkligen anledning att använda sig av den stora solen idag också. Vi har helt fantastiska dagar. På eftermiddagarna kommer det några moln ibland, men det känns nästan bara skönt. 

Ett fasligt vattnande blir det förstås.Nu måste man nästan vattna både morgon och kväll för att hålla växterna vid liv. Gräsmattorna får dock bli bruna. Jag har inte samvete att sätta på spridaren bara för att få gröna gräsmattor. Första bästa regnskvätt så grönskar de igen. Nu är det dessutom bevattningsförbud på sina ställen. Vi har eget vatten att vattna ute med, men sjunker grundvattennivån för mycket, får man inte ens använda eget vatten till trädgården. Men så långt har det inte gått ännu.

Den här lilla sädesärleungen tycker om att sitta på fågelbadet.

Igår kväll var Krister och Thomas här och vi grillade och satt ute och åt. Det är minsann inte ofta man kan sitta ute  och äta sent på kvällen och tycka att det är skönt.

Idag var det Lion´s årliga loppmarknad på Klinte. Vi åkte ner en sväng, inte så mycket för att handla, utan mest för att träffa litet folk. Det blev inga inköp heller, bara lite lotter. På eftermiddagen har vi suttit i trädgården och slappat för det mesta. Åke var iväg en sväng och tog vara på litet hö, annars har det varit lugnt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Trevliga händelser, Väderprat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *