Lions Loppmarknad i Klintehamn

18-20&#176 , just nu är det mest mulet.
Idag har vi varit i Klintehamn för att gå på Lions Loppmarknad, den hålls enligt gammal god tradition den andra lördagen i juli varje år. I år hade man verkligen tur med vädret, molnigt, men varmt och ingen nederbörd och det var jättemycket folk som var där och fyndade. Och man handlade allt upptänkligt, från stora skåp, bord, stolar och soffor till prydnadssaker, porslin, böcker och tavlor. Tillställningen började klockan 10 och vi kom dit vid 10.20-tiden och då var det ”Upptagetlappar” på alla möbler som var av någorlunda bra kvalité. Vi var ju inte där så mycket för att handla utan mer för att se på folklivet och träffa bekanta. Jag tog ett par lotter i ett brödlotteri och vann en burk småkakor och så köpte jag en lampskärm för 5.50, tur att den var så billig, för när jag kom hem och skulle sätta den på plats var hållaren trasig, så den var det bara att kasta.Utanför området stod Kerstin Sjöberg och sålde surbröd som hon bakat själv

Nu har vi just ätit lunch och jag sitter och lyssnar på Sommar i P1, som är riktigt trevligt idag. Det är Jonas Björkman som är värd, så idag handlar det om tennis.
Igår var det blåsigt och inte speciellt behagligt ute, men jag satte ut alla krukor och blomlådor som fått stå under tak i regnvädret, men hängpetunian får fortfarande stå i skyddat lä-läge. Den far så illa av blåsten. Sedan tvättade jag några maskiner, så att jag fick lite nytta av vinden.
På eftermiddagen satt jag och fixade lite med min hemsida. Jag har uppdaterat Bokhyllan med ett par nya recensioner. Jag upptäckte att jag läst en bok av Tracy Chevalier och en av Åsa Larsson och de var inte med bland boktipsen. Så har jag delat upp Foto/EFIT i två sidor, en för enbart EFIT och en för övriga foton, typ månadsbilden, vårtecken och Fröjelfoton, den får helt enkelt heta Fotosidan. Sidan Webbigt har också blivit lite uppfräschad.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *