Lions Loppmarknad i Klintehamn

Idag har vi sommarens hittills varmaste dag. Just nu står termometern på 30,8° och det är nästan vindstilla. Några lätta molnskyar drog in ett tag och det kom 10 droppar regn och det var ju tur för de som arrangerar Lions loppmarknad i Klintehamn, att det inte blev någon kraftigare regnskur. Vi var där på förmiddagen och då sken solen från en klarblå himmel och jag kan garantera att svetten lackade på både ”Lejonen” och på besökarna och då var det inte alls så varmt som nu. Det är bra med sol och värme, men ibland kan det nästan bli för mycket.Det var väldigt mycket folk och många prylar att fynda


Om nu tvättmaskinen skulle paja så fanns det reservhjälp här. Jag jobbade som hembiträde något år efter skolan och i den familjen hade man ingen tvättmaskin. Kläder som inte kunde kokas i en gryta på spisen fick jag stå och skura på ett tvättbräde i badkaret. Undrar om det är därför jag har ont i ryggen idag?


Massor av möbler fanns det också

Jag fyndade en ny lampskärm, den gamla till vänster är en ful plastskärm och jag har länge letat efter något alternativ till den. Det här blev riktigt bra och nu får lampan flytta ner i vardagsrummet igen. Förutom lampskärmen hittade jag en sprillans ny gardinkappa med ett rart julmotiv med domherrar och den kunde jag ju inte motstå. Julgrejor kan man aldrig få för mycket av, även om julen känns ganska avlägsen just för tillfället.

Nu är det dags för en portion jordgubbar och glass. Jag plockade ett par liter efter lunchen, så jag får nog frysa in ett par backar idag också.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *