Lions Loppmarknad i Klintehamn

18-20&#176 , just nu är det mest mulet.
Idag har vi varit i Klintehamn för att gå på Lions Loppmarknad, den hålls enligt gammal god tradition den andra lördagen i juli varje år. I år hade man verkligen tur med vädret, molnigt, men varmt och ingen nederbörd och det var jättemycket folk som var där och fyndade. Och man handlade allt upptänkligt, från stora skåp, bord, stolar och soffor till prydnadssaker, porslin, böcker och tavlor. Tillställningen började klockan 10 och vi kom dit vid 10.20-tiden och då var det ”Upptagetlappar” på alla möbler som var av någorlunda bra kvalité. Vi var ju inte där så mycket för att handla utan mer för att se på folklivet och träffa bekanta. Jag tog ett par lotter i ett brödlotteri och vann en burk småkakor och så köpte jag en lampskärm för 5.50, tur att den var så billig, för när jag kom hem och skulle sätta den på plats var hållaren trasig, så den var det bara att kasta.Utanför området stod Kerstin Sjöberg och sålde surbröd som hon bakat själv

Nu har vi just ätit lunch och jag sitter och lyssnar på Sommar i P1, som är riktigt trevligt idag. Det är Jonas Björkman som är värd, så idag handlar det om tennis.
Igår var det blåsigt och inte speciellt behagligt ute, men jag satte ut alla krukor och blomlådor som fått stå under tak i regnvädret, men hängpetunian får fortfarande stå i skyddat lä-läge. Den far så illa av blåsten. Sedan tvättade jag några maskiner, så att jag fick lite nytta av vinden.
På eftermiddagen satt jag och fixade lite med min hemsida. Jag har uppdaterat Bokhyllan med ett par nya recensioner. Jag upptäckte att jag läst en bok av Tracy Chevalier och en av Åsa Larsson och de var inte med bland boktipsen. Så har jag delat upp Foto/EFIT i två sidor, en för enbart EFIT och en för övriga foton, typ månadsbilden, vårtecken och Fröjelfoton, den får helt enkelt heta Fotosidan. Sidan Webbigt har också blivit lite uppfräschad.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Lions Loppmarknad i Klintehamn

 1. Åsa! skriver:

  Vilket fint kort på Kerstin! Hoppas hon är inne här, så hon får se det!

 2. annie skriver:

  Halloj inger åhh vad kul med loppis men tänk att det lappar på nästan allt (ja av de som var nått å ha)på ynka 20 minuter .. beror det på turismen det oxå då.. så tråkigt det där emd skärmen var men som sagt e femma idag rä ju inget.. tur den inet var dyrare 😉 surdeg det är väll gott var länge sedan jag köpte å hembakat är ju ängodare.. så fint foto.. jaaa ni har tur ni som fick bättre väder emn n har det slutat regna här oxå.. sonen kom på besök å vi har fikat..nu tar vi tag i datorer å ite disk å sedan fika igen ; ah en fin å myisg lördagskväll..kram kram

 3. Mia skriver:

  Du verkar ha haft en bra dag. Mysigt!!
  Mia

 4. elisabet skriver:

  Missade sommar idag så nu lyssnar vi via datorn
  helt perfekt att kunna göra så
  Det bara regnar i Örebro

 5. Kicki skriver:

  Ibland går jag också på loppis, men dessa sommarloppisar som är utomhus har ofta så erbarnmligt mycket skräp. Men jag gillar däremot att gå på auktion och fynda. Igår var vi på Eriks hjälpens secondhand och köpte mjukisleksaker till hundarna. Brukar inhandla ett gäng nya allteftersom de ”slaktar” de gamla. Prylarna håller inte ens hälften så lång tid nu när vi har två hundar som sliter och drar i dem.
  Ha det gott!