Lions Loppmarknad och Gretas Mupedn

Lördagen den 14 juli 2007
Temperatur 16-17 grader.

Igår kväll var vi på “Sudret” och besökte Bottarvegården för att se på årets begivenhet där, skådespelet Gretas Mupedn. Vi åkte hemifrån tidigt, så när vi löst ut våra biljetter gjorde vi först en rundvandring i den gamla gården och sedan tog vi en åktur ner till Hoburgen och åkte längs den vackra stranden.


Här är ett foto av den vackra gården.

Gretas Mupedn visade sig vara en lättsam och trevlig historia som utspelade sig vid tiden för solförmörknelsen 1954. När det var slut serverades “aftmat” (på svenska kvällsmat). Maten serverades i en gammaldags “unikabox” och förutom det som fanns i boxen (bröd, ägg, kaviar, tomat, äpple, ugnstrull mm mm) kunde man få vanlig varm korv med bröd.


Åke och Kerstin låter sig väl smaka.

Här kan du få se foton som jag tog på Bottarvegården igår kväll.

Idag har vi varit på Lions loppmarknad i Klintehamn. Det har varit en härlig dag och massor av folk var och besökte marknaden. Kerstin köpte några småsaker, men jag hittade ingenting. På eftermiddagen har vi suttit ute och njutit av solskenet och ett mycket intressant och trevligt sommarprogram med Mikael Nyqvist och ikväll är vi bjudna till Bosse på grillpartaj.

Ha en trevlig helg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i TV o Video o Kultur, Utflykter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *