Lite dystert…

…känns det idag, för nu har min syster Kerstin och hennes man åkt till Visby och i kväll lämnar de ön. Det har varit ett så trevligt avbrott i vardagen att ha dem här.

Det regnade en aning i morse, men sedan har det varit varmt och uppehållsväder, men man hotar med åska och regn till kvällen och natten och på SMHI:s radarbild från 16.30 kan man se att det varit en massa blixtar över norra delen av ön.

Jag hoppas att det inte blir så mycket av åskan, men lite regn skulle inte skada förstås. Jag har monterat på det gröna plaströret på stuprännan och dragit ut det i rabatten utifall att….

Dagens ordspråk:

Om du tror att du vet allt är du dåligt underrättad.

Trevlig onsdagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Väder. Bokmärk permalänken.

14 svar på Lite dystert…

 1. Åsa! skriver:

  Förstår att det känns tomt… Det är ett bevis på att man trivs tillsammans! Ikväll får vi kura in oss Ingrid och se damfotboll 🙂

 2. Znogge skriver:

  Förstår att det blir tomt när din syster och svåger har åkt. Men det måste ändå kännas skönt att du har dina barn samlade på ön nu.

  Kram

 3. Rigmor skriver:

  Här har vi haft regn hela dagen, men nu på kvällningen så har det börjat skina upp. Regnet var välbehövligt, dels var gräsmattan rätt torr och sen fick jag lite gjort inomhus också…
  Så tråkigt att din syster reser redan, tiden går ju så fort när man har trevligt. Och sällskap är ju aldrig fel…
  Ha det gott!!
  Kram kram

  • Ingrid skriver:

   Här har det egentligen varit helt perfekt väder, för det har regnat på kvällen och natten. Gårdagen och lika dant idag har det varit jättefint väder. Varmt och gott!
   Kram

 4. Inte är det kul precis när ens anhöriga reser från ön, men du får väl hoppas på ett snabbt återseende!? 😕
  Idag har vi återigen hunnit med en massa i trädgården – trots att jag var fram och tillbaka till Visby på eftermiddagen. Var först och handlade ett par saker där och så på hemväg var jag på Coop i Klintehamn, men det gick undan. Tog bara 2 timmar och 10 minuter, nog min snabbaste Visbyresa hitintills! 😉

 5. Eleonora skriver:

  Så fint att du har fått rå om din Syster och svåger så många dagar. Och allt förändras ju och nu får det bli din tur att besöka dem snart så att ni kan fortsätta umgås och ha trevligt. Underbart att du har din Eva så nära och att ni kan ha så trevligt tillsammans. Kram på dig min vän

 6. Kerstin skriver:

  Det känns alltid lite tomt just när gästerna har farit i väg. Å andra sidan är det jobbigt om de stannar alltför länge. Just nu har vi tomt men det kommer snart nya. Vi är 600 vuxna i hela Böda under större delen av året men nu under 5-6 veckor är vi flera hundratusen, bland annat din son med sambo förstår jag. Hoppas att solen snart tittar framm igen efter gårdagens och nattens regn.
  Kram till dig /Kerstin

  • Ingrid skriver:

   Kerstin och Hassine har inte bott här utan i Bosses hus, för han är bortrest, så vi har inte ”skavt” på varandra dygnet runt. 😉
   De hade gärna kunnat stanna ett tag till tycker jag!!
   Kram

 7. Hejsan Ingrid !

  Här kom det för mycket regn, både natten och hela dagen skyfall, så min lilla täppa hade jag råkat lägga just under takrännans utlopp. Så den jorden hade skvätt ner allt i dess närhet. En stor tunna skulle stå där istället.

  Sedan sken det upp vid 17-tiden och idag är det sol igen,
  kanske inte så varmt, för regnet kylde ner,

  Har Du inga fler som Du kan bjuda hem, så inte tiden blir så lång.

  Jag känner tomhet efter bara efter de fyra timmar jag hade besök igår.

  Kram Majsan Mi

  • Ingrid skriver:

   Jag trodde att det skulle bli regn idag också, men det har varit ganska skapligt.

   Tiden blir absolut inte lång, jag tycker att jag har fullt upp, men visst blir det tomt och tyst när man är ensam. Det gäller att hålla sig igång.
   Kram

Kommentarer inaktiverade.