Ljudbok i mobilen / Pimli.se på besök

Söndag 20 juli 2008 | 13:30 | 17&#176


Idag är det en riktig regnvädersdag. Solen sken tidigt i morse, men redan vid 9-tiden började det mulna och sedan har det regnat från och till. 10 mm har det kommit hitintills och det kommer säkert att bli mera innan regnområdet dragit förbi.

Ljudbok i mobilen

Nu ska jag passa på att buzza lite för det där med ljudbok i mobilen.

Det fungerar alldeles utmärkt och jag vill varmt rekommendera det till de som tycker om att lyssna på ljudböcker.

Det är väldigt smidigt och lätt att ladda ner spelaren i mobilen och sedan är det bara att vraka och välja bland Storytel´s stora utbud av böcker. Det finns runt 600 titlar att välja mellan.

Som du ser håller jag just på och lyssnar på Camilla Läckbergs bok “Sjöjungfrun”.

Blir du nyfiken på det här? Gå då in på Storytel´s hemsida eller SMS:a bokbuzz till 71160.

Igår var det lördag och vädret var ganska hyfsat. Det växlade hela dagen och molnen kom och gick. På förmiddagen åkte vi till Västergarn för att se på Kustrullet. Det är ett inlineslopp från Visby till Västergarn. Efter lunch gick jag en promenad ner till stranden och sedan blev det en stund ute i solskenet med mobilen och ljudboken igång.

I fredags hade vi glädjen att få träffa Pia, pimli.se och hennes Tobbe igen. De är här på Gotland några dagar för att vara med på en MC-träff. Det är så roligt varje gång man får träffa någon av nät- och bloggvännerna. Jag tycker lite synd om Pia och Tobbe och deras kompisar idag när det regnar. Det kan inte bli någon motorcykelåkning idag inte och i morgon åker de hem igen. Det är bara att hoppas att de har haft en trevlig vecka här trots lite halvdåligt väder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gäster, IT & Internet och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *