Lördag med SPF – söndag med RK

Full fart på aktiviteterna har det varit i helgen.

Igår eftermiddag var vi på månadsmöte med pensionärsföreningen och hade en trevlig stund med allsång, tipspromenad (inomhus), lotterier och gott kaffe med smörgås. Jag som brukar vinna, blev helt utan utdelning den här gången, men det är väl inte mer än rättvist att det var några andras tur den här gången. Förra gången vann jag dessutom första vinsten och jag har vunnit någonting nästan varje gång.

Idag har jag varit på Kupan i Hemse och varit ”kaffetant” (jag var alltså med för att hjälpa till). Röda Korset hade ordnat ett samkväm där med sång och musik och kaffe. Det var riktigt trevligt upplagt med berättelser och musik från 30-talet och framåt. Ett trettiotal hade hörsammat kallelsen och de verkade nöjda med både underhållningen och kaffeserveringen. Det var nästan synd att maken inte var med, för han hade nog uppskattat musiken och sången han också, men han valde att vara hemma och sköta eldningen.

Nu väntar Solsidan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i SPF, Utflykter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Lördag med SPF – söndag med RK

 1. Znogge skriver:

  Då är du som sonen! Han vinner nästan alltid på lotterier och så. Inga miljonvinster men ändå…

  Ha en fortsatt fin söndagskväll!
  Kram

 2. Agneta skriver:

  Hej, Ingrid!
  Så trevligt du haft det under helgen. Kaffekalas och annat i dagarna två.
  Jag läste just ditt guldkorn fr mailboxen om vinerna och den hade sina poäng 🙂
  Nu är det segt som attan att komma åt din sida så jag tänkte ge upp, men kikade på några andra sidor under tiden som det tog att ladda denna. Tänk ändå att tekniken alltid strular till det för oss alla på ett eller annat sätt.
  Nåja, ingen skada skedd 😉
  Nu väntar en deckare på TV:n så det får bli hej från mig!
  Kram, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Hejsan Agneta!

   Ja tekniken ställer till det då och då. Alla de här bloggtjänsterna har sina fel och brister, ibland krånglar den ena och ibland den andra.

   Jag sitter och ser på Wallander på TV4 och då får man gott om surftid i reklampauserna.

   Kram, kram

   • Agneta skriver:

    Hej och tack för ditt svar 🙂

    Nu är det reklam på TV4+ och Foyle’s war, så jag passade på att titta hit för att se om något hänt. Nu gick det snabbt som attan…uj vad dom leker med oss.

    Detta avsnittet är aktuellt och bra, handlar om färgade soldater fr. USA, som befinner sig i England men är inte populära p.g.a. hudfärgen, trots krigsinsatserna dom gjorde för England under 2:a världskriget.Usch o fy!
    Nu är det dags att ila tillbaka till vardagsrummet och TV:n igen. Skulle allt behöva en liten bärbar sak….vid TV:n! Vilka tider vi lever i!
    Kramen, Agneta

 3. Lambergsfrua skriver:

  Vilka trevliga aktiviteter du har haft den här helgen, Ingrid! Kanske rättvist mot de andra,att du inte vann något den här gången. Man kan inte vara turgumma jämnt 😉

  Vi har haft en gråmulen dag med bara någon minusgrad. Vår son Peter kom från Göteborg för några dagars besök. Han och barnbarnet åt lunch hos oss idag, men han bor hos sin syster, som har med utrymme än vi. Vi ser fram mot flera tillfällen till samvaro, innan han återvände till Göteborg.

  Varma kramar!

  • Ingrid skriver:

   Vi har faktiskt fått se solen stundvis idag och Åke har suttit ute och solat sig en stund, medan jag var i Hemse. Han älskar att sola och det är ju nyttigt så här på våren när man inte fått något sol på flera månader.

   Jag förstår att det är trevligt nu när ni har besök av sonen och barnbarnet.

   Ha det så gott och njut av samvaron med dem!
   Kram

 4. Skatan skriver:

  … och jag vinner nästan aldrig på lotterier … mycket sällan i alla fall och då bara småvinster. Låter som ni hade trevligt i alla fall.

  Kram!

 5. Kerstin skriver:

  Solsidan är väl det mest uppskrivna spektaklet på mången god dag.
  Det är ju så skruvat att man blir mest trött… Och så känns reklampausen längre än den korta filmen, 30 min.
  Nähä, vi har tröttnat!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *