Jag vaknade i natt av att det sved i ansiktet, så jag gick upp och smorde på lite Aloe Vera och det hjälpte faktiskt. Jag tycker att jag varit så försiktig och smort in mig väl, men ansiktet får ju sol både när man ligger i solstolen och när man går omkring.

Efter frukosten idag gick jag därför ut på en promenad och höll mig på skuggsidan av vägen i stället för att sola. Det är jättefint väder idag också och det var väldigt behagligt. Jag sa ju att jag skulle hålla mig här i krokarna och att alla krokar inte var undersökta ännu och idag hittade helt ny områden att gå och snoka i. Några bilder därifrån tog jag givetvis:

Bouganvilla gillar jag och den finns i flera olika färger, men det här är den jag tycker bäst om.

Sen börjar jag ju bli väldigt förtjust i alla vackra kaktusplanteringar.

Den här bouganvillan är röd och verkar som om den blommat av för tillfället, men den var väldigt fin i alla fall.

Mimosan blommar!

Ännu mera kaktusar

När jag kom tillbaka till hotellet la jag mig vid poolen ett tag, men gick in när solen gassade som värst och nu har jag suttit och daterat ett tag. Det är lite segt och jag tappar uppkopplingen då och då, men det funkar skapligt i alla fall. Jag ska sätta mig på balkongen och läsa en veckotidning en stund, för jag har en som jag inte rört ännu, och sen går jag ut till poolen ett tag till. Båda böckerna är lästa och två e-böcker också och en veckotidning, men någon korsordslösning har det inte blivit och inget sudoku heller. Jag har verkligen semester!

Hälsningar från Corralejo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...