Lördag och dags för Nyårsrevy på Rondo

lördag, januari 14, 2006

Igår hade vi också en fin dag och jag tog en promenad ner på Klinte på förmiddagen. Det är så skönt att komma ut, få frisk luft och få röra på sig.

 Idag har det varit en grått  och mulet, men vi ser fram emot att gå och se Gotlandsrevyn ikväll. Årets upplaga heter "Ettar u Nollar, utan box" och den har fått bra kritik, så jag är säker på att det blir en trevlig kväll. 

Jag har annars inte gjort så mycket nytta idag. Jag håller på och läser Anna Janssons senaste bok, Svart Fjäril, som jag fick i julklapp och den är mycket bra, men måste läsas ordentligt. En del böcker kan man skumma för att komma framåt i handlingen, men det går inte med den här. Den är så välskriven, så man vill inte missa någonting. Som tur är har jag ännu litet kvar i den och det sparar jag tills i morgon.

Jag tog ett kort av min julamaryllis som blommar så vackert.

I mailboxen har det strömmat in tulpaner den här veckan  och trots att jag bestämt mig för att inte göra någon särskild tulpansida, utan lägga alla tulpankort på vårsidan, så gjorde jag en särskild sida för dem idag. Det är ju så roligt att göra nya sidor nu när jag kan göra egna bakgrunder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.