Lördag på Kupan – Säljes, köpes

Idag har det regnat mest hela dagen, så inte har det gjort något att jag har varit på Kupan i Hemse och jobbat. Vi var fem stycken rödakorsare från Klintekretsen som var där idag.

Två av oss jobbade ute i butiken…

…och de andra tre sorterade, prismärkte, tvättade och strök.

Ibland kommer det in kläder som är väldigt slitna och dåliga, men det jag har sorterat idag har varit av riktigt fin kvalité och då är det roligt. Snygga, moderna och välskötta plagg som bara behövde en liten kläm med strykjärnet innan man kunde prismärka och hänga ut dem i butiken och det märktes, för en del av kläderna blev sålda med en gång.

När jag kom hem fortsatte jag med affärer och satte in några annonser i Annonsbladet.

Säljes

Jag har 24 st handtag till försäljning. De är i borstad krom och måttet är 128 mm och de är fina och helt oskadda.

Skruv ingår.
Köpes

Jag vill köpa 5-6 meter tapet. När jag tapetserade i hallen och köket gick rullarna precis åt och det blev nästan ingenting över. Nu skulle jag vilja ha en 5-6 meter till av Borås tapeten Falsterbo 1401.


Dagens ordspråk:

Optimisten tror att den värld vi nu lever i är den bästa möjliga, och pessimisten fruktar att det är sant.

Trevlig lördagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Röda Korset och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Lördag på Kupan – Säljes, köpes

 1. Gitsan skriver:

  Tack för tipset om Postkodsmiljonären, ska se den ikväll.
  Jag blir så glad när jag ser att kläder och annat kan komma till användning hos någon annan. Just nu är jag inne i en ”rensningsfas” och oftast lämnar vi både kläder och saker till Myrorna, men denna gång ska jag testa att sälja ett par fina tekoppar via Tradera under kommande vecka.

 2. Anne-Lie skriver:

  Riktigt novemberrusk ute idag. Skönt med inomhus-sysslor.
  Kram!

 3. Znogge skriver:

  Ni verkar ha mycket fint till salu tycker jag 🙂 Hoppas du får tag på tapeten.

  Kram

  • Ingrid skriver:

   Det finns en hel del att köpa på Kupan!
   Vi får väl se om det blir något tapetnapp. Jag har väl inget större hopp, men man kan ju alltid försöka. En rulle kostar över 500:- och det är lite retligt när man bara behöver några meter.
   Kram

 4. Agneta skriver:

  Hej!

  Sådan handtag en god idé att dom har på väggarna på VC och på badrumsväggar vid badkar eller dusch hemma eller på andra ställen där det inte finns något att greppa tag i.
  Andvändbara till mycket.

  nattis och gomorron…redan 04.30….så kan det blir ibland.
  Kram, Agneta

 5. Vi brukar ju köpa en hel del på loppisar, men konstigt nog har jag bara varit inne på Kupan 2 gånger. Den ena gången med min f.d. granne som hittade ett par porslinshundar och blev otroligt lycklig när hon i kassan upptäckte att priset hon fått var för båda och inte styckpris! 😆
  Andra gången letade jag efter något speciellt – vad kommer jag inte ihåg nu – men hittade det tyvärr inte. 🙁 Måste nog ge mig dit någon dag….. 😉
  Jag föll i trans när jag såg dina fina headerbilder, speciellt vacker var den med fåglarna. Det är också alltid något extra med bilder som är så där långsmala….. 😀

  • Ingrid skriver:

   Jag har inte köpt så mycket på Kupan, men några fynd har jag gjort. En jättebra kökslampa, några kaffemuggar och en skanner som funkar alldeles utmärkt och lite annat smått och gott.
   Kul att du gillar bilderna i min header!

 6. Kicki skriver:

  Vad välordnad den verkar. Kupan.
  Jag tyckte tanten på Postkoden, som ju var jättepigg för övrigt, var lite klantig som litade på publiken trots att nästan lika många tryckte för det rätta svaret.
  Hoppas du får dina handtag sålda och att nån har din sökta tapetrulle.
  Kram/Kicki

 7. Beppan skriver:

  Så bra att detta med återvinning har blivit inne. Kupan därhemma har en otrolig kommers. Både unga och gamla gör fina fynd där. Och så går ju intäkterna till behövande. Suveränt.
  Vi har en återvinningsmarknad också som drivs i kommunal regi. Folk lämnar in både möbler och annat, som man vid behov fixar till och säljer till en billig peng.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *