Lördagen i korthet

Efter en orolig och rätt sömnlös natt gick jag upp vid 6.30-tiden.

På förmiddagen kom Eva och Gaetano, vi åt lunch och Eva och Gaetano åkte till Stenstugu.

Jag gav mig iväg till Församlingshemmet i Klinte, för det var dags för ett månadsmöte med SPF. Inbjuden föredragshållare var Lena Fridman, som berättade om sitt internationella arbete som sjuksköterska för både Röda Korset och FN.

Efter mötet hämtade jag Eva på Stenstugu och så åkte vi och handlade, lagade middag, åt och satt och pratade framtidsplaner.

Sen blev det en stunds TV innan det nu är dags för sängen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i SPF, Stenstugu. Bokmärk permalänken.

7 svar på Lördagen i korthet

 1. Agneta skriver:

  God kväll (natt), Ingrid!
  Förståeligt att du haft en orolig nattsömn för det börjar närma sig den 1 maj. Jag har haft mardörmmar men av andra orsaker men attans så verkliga dom kan vara 🙁
  SPF ligger då i ordentligt för att ni ska få intressant info. Verkar vara en riktigt bra förening. Att prata om framtiden är såklart intressant för Eva som liksom gör en helomvändning mitt i livet och jag hoppas att hon ska få det bra och att hon snart kan återförenas med resten av familjen. Måste kännas jobbigt med ett barn i varje land.
  Ha det nu så gott som det går, Ingrid!
  Kram, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Klinteortens SPF-föreningen är verkligen aktiv och det är roligt att vara med där.

   Evas man Claudio och yngste sonen Edoardo kommer hit i mitten på maj. Biljetterna är reda bokade. Hur länge de stannar får framtiden utvisa, men roligt är det i alla fall 😀

   Kram och trevlig söndag!

   • Agneta skriver:

    Åh, vad roligt för er alla att resten av familjen kommer hit när det är som vackrast här. Hösten hade ju varit fasligt trist för ett besök.
    Nu får du ta mig katten fullt upp, inte en lugn stund med barnbarnen! Gläds med dig:-)
    Kram, Agneta

 2. Gunnar skriver:

  Hoppas att sömnen var bättre i natt. Har du tänkt engagera dig i SPF? Eller det kanske du redan gör?
  Jag har bara uppdrag i Rädda Barnen nu. Har varit med i Lions tidigare men det tar för mycket av tiden så jag ligger lågt där.

 3. Kerstin skriver:

  Kära Ingrid, jag läser med bestörtelse vad som hänt! Beklagar djupt. Ska din dotter ta över Stenstugu? Är det så då glädjer jag mig i allafall för din skull, att få hem dom, ha dom i din närhet. Jag skickar över en massa kramar till dig min bloggvän som jag varit så dålig på att besöka

  • Ingrid skriver:

   Det är äldste sonen som har tagit över gården. Han har ett eget hus i Klintehamn, så nu ska han hyra ut huset på Stenstugu till Eva och hennes familj. I slutet på den här veckan flyttar Eva och Gaetano dit och i mitten av maj kommer resten av familjen från Sicilien.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *