Idag har jag gjort något som verkligen varit av behovet på kallat sedan länge. Jag har tvättat bilen!

När jag morgonpysslat färdigt åkte jag och handlade på Konsum och så var jag på apoteket och hämtade ut en ny omgång mediciner. Jag åkte hem med handeln och sen for jag iväg till Preem och köpte mig en schampoo-svamp och så körde jag upp till Stenstugu, för där finns det en högtryckstvätt.

Eva var inte hemma. Hon hade åkt ner på Klinte tillsammans med Edoardo och Alessia för att hälsa på mig, så Claudio ringde till henne och berättade att jag stod på deras gård och att hon kunde åka hem igen. Så det kan bli!

Bilen blev ren och fin, eller i alla fall betydligt bättre än förut, men man börjar se att den har några år på nacken. Den är faktiskt 15 år nu i maj, så det är kanske inte att undra på att det blivit lite ripor och märken både här och där.

Nu började det närma sig lunchtid, så jag blev inbjuden på en sen frukost/tidig lunch – brunch med andra ord och medan jag väntade på att Eva skulle plocka fram allt godis åkte jag upp till kyrkogården och plockade bort ljuslyktorna från gravarna. Nu i veckan ska jag plantera påskliljor och penséer där.

Ha en trevlig lördag och hjärtrösta nu flitigt i kväll. Själv har jag annat mig för, så för min del blir det inte någon Melodifestival, men jag hoppas hinna hem till slutomröstningen i alla fall. Mitt tips är att MumsMums tar hem segern.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...