Lördagsbrunch

Idag har jag gjort något som verkligen varit av behovet på kallat sedan länge. Jag har tvättat bilen!

När jag morgonpysslat färdigt åkte jag och handlade på Konsum och så var jag på apoteket och hämtade ut en ny omgång mediciner. Jag åkte hem med handeln och sen for jag iväg till Preem och köpte mig en schampoo-svamp och så körde jag upp till Stenstugu, för där finns det en högtryckstvätt.

Eva var inte hemma. Hon hade åkt ner på Klinte tillsammans med Edoardo och Alessia för att hälsa på mig, så Claudio ringde till henne och berättade att jag stod på deras gård och att hon kunde åka hem igen. Så det kan bli!

Bilen blev ren och fin, eller i alla fall betydligt bättre än förut, men man börjar se att den har några år på nacken. Den är faktiskt 15 år nu i maj, så det är kanske inte att undra på att det blivit lite ripor och märken både här och där.

Nu började det närma sig lunchtid, så jag blev inbjuden på en sen frukost/tidig lunch – brunch med andra ord och medan jag väntade på att Eva skulle plocka fram allt godis åkte jag upp till kyrkogården och plockade bort ljuslyktorna från gravarna. Nu i veckan ska jag plantera påskliljor och penséer där.

Ha en trevlig lördag och hjärtrösta nu flitigt i kväll. Själv har jag annat mig för, så för min del blir det inte någon Melodifestival, men jag hoppas hinna hem till slutomröstningen i alla fall. Mitt tips är att MumsMums tar hem segern.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Stenstugu. Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Lördagsbrunch

 1. Laila Östergren skriver:

  Här är också biltvätt på gång, i vart fall ska sonen tvätta sin bil får se om han spiller över på våran också. Vi har faktiskt hunnit med en promenad nu före lunch.
  Ha en skön lördagkväll.

 2. Lambergsfrua skriver:

  Vi lät tvätta bilen i förrgår, för vi hade förutom allt damm kört förbi en grävmaskin som lastade grus och jord på ett lastbilsflak – men han måttade inte så bra kan vi säga. Milt uttryckt. Lastbilen stod alltså i inerfi på en av stadsgatorna och vi låg i en kö i ytterfil…

  Vilken fräsch brunch som dukades fram på Stenstugu. Lustigt att ni beökta varandar du coh Eva och ingen var hemma 😉

  Vi ska titta på Mellon ikväll och jag tror också att Mumsmums-pojken vinner.
  Ha en riktigt trevligt lördag!
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 3. Hillevi skriver:

  Är bilen 15 år! Inte undra på om den då är lite repig! Min Gullkia är från årsskiftet 2008/2009 men har gått 30 000 mil och är populär på verkstaden. Sen ett år tillbaka kör jag mer normalt så snart förlorar jag nog min status…

  En sådan brunch är inte fy skam!

 4. Znogge skriver:

  Vilken bra inledning på lördagen! Om en bil har 15 år på nacken så får man nog räkna med att den har lite småskavanker men så länge den rullar så är det bara att köra på!

  Kram och trevlig kväll!

 5. Vonna skriver:

  Vill bara önska Dig en skön Lördagskväll, var du än befinner Dig.
  Vill ha med en glad sol!! Men vågar inte! Har fått för mig att dessa solar o figurer gör att inte
  hela min text inte kommer med?

  Vi får se!!!

 6. Raija skriver:

  Jo då, MumsMums tog hem tävlingen och jag höll på honom.

  Biltvätt står högt på min göra-lista också. Vi har grusvägar här på landet och bilen är mer gråbrun än grön för tillfället.

  • Ingrid skriver:

   Visst vann han, precis som han skulle. 😉
   Nu längtar man efter att de ska sopa bort all grus och sand så att man slipper bli översköljd av lera när det regnar.
   Kram

 7. Lisbeth M skriver:

  Hej!
  Det var min favorit Måns som vann,han kommer att göra bra ifrån sig tror jag.
  Men Hasses låt gillar många och jag me,t.o.m i Ishallen spelades den i varje paus i dag,sett 4 matcher på två dar och vinst alla mot fastlandslag,men nu är det slut och isen tas bort i kväll.
  Och visst är det skönt att bli bjuden på mat,det blev jag av yngsta dottern i dag,korv o pommes duger de med( i ishallen! )
  Ha en fin vecka,och njut av alla dina fina blommor och våren som är riktigt på gång verkar det som.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *