Lördagstema – Skuggor

Spanaren har tänkt sig att vi ska blogga på temat Skuggor idag och man skulle väl kanske kunna skriva något tänkbart på det ämnet, speciellt en sån här dag, men när jag tittat runt bland de andra lördagsbloggarna verkar det som om ämnet är ganska uttömt. Därför väljer jag att helt enkelt visa några bilder där skuggorna ger en särskild effekt.

Midsommarafton på Stenstugu, fotografen kom också med

De som är med och lördagsbloggar är:

Karin Englund, Karin på Pettas, Olgakatt, Helena, Wienerbrödslandet, Livsrummet, Musikanta, Pysseliten, Tove, Anki, Spanaren.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Krister och Thomas har varit här hos mig idag och när vi satt och drack kaffe beklagade jag mig över min godispåse, som jag köpt för att vara beredd ifall jag skulle få besök av några häxor eller spöken. Inte en enda unge dök upp igår. Men jag hade inte behövt bekymra mig, för de hann inte mer än åka, så dök det upp några barn med konstiga sår på kinderna. Jag tyckte så synd om dem, så det var klart att de fick lite godis som tröst.

Trevlig kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Allhelgonahelgen, Blandat, Bloggar på Lördagstema. Bokmärk permalänken.

16 svar på Lördagstema – Skuggor

 1. Znogge skriver:

  Den utmaningen löste du bra! Speciellt den första bilden med fotografen gillade jag verkligen men övriga var väldigt bra.

  Kram

 2. Tove Olberg skriver:

  Dina skuggor i vardagen och fest är fint fångade! Bild nr 2 är helt ljuvlig!
  Kram

 3. Karin på Pettas skriver:

  Det lustiga är att vi omges av skuggor så gott som alltid, men man tänker inte på dem särskilt mycket just därför att de liksom hör till, så självklart.
  Du fick till det riktigt bra och spontant tänkte jag att du inte hade sett skuggan av ett barn fastän godispåsarna väntade. Kul att de kom i alla fall. Här har vi inte haft ett enda litet spöke på besök
  Ha en skön fortsättning på helgen!

 4. Musikanta skriver:

  Jättefina skuggbilder! Jag hade också väntat mig en anstormning av små monster, men det kom bara tre stycken som inte var särskilt farliga. Dessutom var det ju grannbarnen! Kanske berodde det på att vi var i kyrkan mellan ett och fem för att hålla kyrkan öppen och bjuda på fika för dem som tände ljus på kyrkogården? Jag hade också köpt en plastask med godis för detta ändamål så nu sitter jag och snaskar på hallonbåtar. Och sen blir det Downton Abbey, hurra.
  Kram från Ingrid

 5. Karin skriver:

  Ett outtömligt ämne, tycker jag, som du illustrerat på ett lysande sätt!

 6. Spanaren skriver:

  Fina bilder alla tre. Den första bilden är bara sommar med skuggor och allt *bra*
  Maken köpte godis för 90:- men bara ett gäng har varit här. Fast vi ska ge påsar till andra barn som blir glada 😮 /kram

 7. Bosse Lidén skriver:

  Skuggor är berikande på många sätt. Söndagskram Bosse

 8. Gnuttan skriver:

  Ibland behöver det inte göras så komplicerat. Blev ju utmärkt såhär! 🙂

Kommentarer inaktiverade.