Lunch på Warfsholmen

Igår kväll var det riktigt varmt och det var inte speciellt skönt inomhus, så när det började bli läggdags gick jag ut för att svalka av mig och upptäckte hur skönt det var. Jag stängde av tv:n och satte mig ute med laptopen i stället och såg ett par avsnitt av en serie med Lars Mikkelsen, The Team.

När jag väl kom i säng vid tolv-tiden blev sömnen orolig och jag drömde en massa larv om Faktab/Payex. Jag skulle dit och jobba och jag hittade inte i huset. Max Hansson var där och Krister Fingal och jag skulle ta hand om en massa papper, men så skulle jag gå in i arkivet och sedan hittade jag inte tillbaka….. Det fick bli lite sovmorgon i dag.

Dagen har varit som de andra dagarna den här veckan med en fuktigt tryckande värme. Krister och Thomas kom hit på förmiddagen och när det blev dags för mat bjöd de mig på lunch på Warfsholmen

Jag glömde ta något kort på maten, så det blir ett på gossarna i stället.

Krister och jag åt en härlig inkokt lax, som var exakt lagom kokt och Thomas valde köttbullar och han var nöjd han också. Vi satt givetvis ute och åt, men inte ens så nära vattnet fanns det någon svalka.

Ärtsoppa

När vi ätit färdigt jag vi ut på udden och badbryggan för att kolla läget. Det fanns inte en själ där, förutom några som gick där och spankulerade, precis som vi och det var ju inte att undra på med tanke på kvalitén på badvattnet.

Den här roliga bilen stod på parkeringen när vi åkte hem. Den såg ut att vara ett hemmabygge.

Eftermiddagskaffe drack vi här hos mig och nu har Krister och Thomas åkt tillbaka till Visby. Jag misstänker att de kommer att ta sig ett dopp i poolen, för att svalka av sig efter Klinteutflykten.

Tack Krister och Thomas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Bortbjuden, Väder och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 svar på Lunch på Warfsholmen

 1. Znogge skriver:

  En god och bra dag men badvattnet såg inte speciellt roligt ut. Hos oss är det kristallklart men några grader svalare. Att bli bjuden på lunch är verkligen inte fel. Här har vi rester över från igår vilket passar mig perfekt. I den här värmen är kökstjänstgöring inte alltid det optimala.

  Kram och god kväll!

 2. Kvällarna den här sommaren är jättesköna, men dagarna är alldeles för varma för min del.
  Men oj, som vattnet ser ut hos er! Algblomning, förmodar jag? Här har vi fortfarande kristallklart vatten, det är jag så tacksam för! Idag var det säkert 25 grader i vattnet!
  Så lyxigt att bli bjuden på lunch och det lät jättegott!
  Ha det bra, kram, Monica

 3. Kraka skriver:

  Vilken rolig bil!
  Kram

Kommentarer inaktiverade.