Idag har det varit en riktigt skön dag. Det har varit mest mulet, men varmt och stilla och solen har tittat fram då och då. Efter frukosten parkerade jag i en solstol vid poolen och där låg jag till lunch.

Gårdagens underhållning var väl ingen höjdare. Här på hotellet jobbar ett gäng aktivitetsvärdar och de är otroligt energiska. Det var de som skötte underhållningen, utklädda i en massa fantasikostymer, hoppande, dansande och mimande till låtar av Madonna, Tina Turner, Lady Gaga m fl. Allra roligast hade de när de hade pruttävling.

Barnen hade väldigt roligt

Innan de ”vuxna” artisterna började hade barnen disco på scenen och det är inte dåligt vad småbarn kan.

Dagens lunch

Efter luncen gick jag ut på en liten promenad här i omgivningarna. Här finns förutom gotlänningar en massa engelsmän och det märks verkligen på restaurangerna där menyerna är på engelska och tvapparaterna visar engelska program. Tv:n här i min lägenhet har bara fem kanaler och de är samtliga engelskspråkiga och så har den en svensk radiokanal.

Strandaktiviteter och dykcenter

Rosa del mar

När jag kommit iväg en bit och vände mig om fick jag se skylten på hotellet uppe i luften mellan bergsknallarna.

Fiskstim

När jag gick där längs stranden fick jag se en dam som stod ute på en brygga och kastade ner något i vattnet. Nyfiken som jag är gick jag dit för att se vad hon höll på med och det visade sig att hon matade fiskar med bröd. Det var ett stort stim som smörjde kråset. Hon var engelska och berättade att hon var där varje dag och utfordrade dem.

Nu är himlen alldeles klarblå med bara någon enstaka liten vit molntuss. Det lovar gott för morgondagen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...