Mallorca – Dag 3

Efter en mulen söndag kom det en solig måndag, men det har varit lite svalare och det har blåst en aning idag. Det känns nästan som om det är något slags väderomslag på gång.

”Stranden”

Jag lågvid poolen hela förmiddagen och badade flera gånger. Det är en läcker pool där man kan gå i som vid en strand. Först är det själva det lite sträva sluttande strandpartiet och sedan är det två trappsteg ner till botten.

Aktiviteter

Vid halvelva-tidenvar det dags för aktiviteter och värdarna lyckades väl sisådär i sina försök att få någon fart på oss. Här är det tre stycken som har nappat på ett aerobicspass. Jag låg i solstolen och vickade på tårna till dunkadunkamusiken och förundrades över att de bara orkade. Ett gäng killar gick iväg med den manliga värden för att skjuta med pilbåge.

När det började bli dags för lunch gick jag iväg till Supermercadon BIP, dels för att handla något drick- och ätbart, men också för att se hur långt det är dit, för det är därifrån onsdagens utflykt utgår. Inte fanns det mycket ätbart där, men massor att dricka. Hyllorna med sprit, vin och öl måste ta upp mer än 75% av butiksutrymmet.

Jag hittade i alla fall en panpizza som jag värmde i micron när jag kom hem. Mätt och belåten gick jag sedan ut och la mig vid poolen igen, men jag låg inte så länge för solen brände verkligen.

Nu har jag suttit och läst och funderar på om jag ska ta mig en promenad innan det är dags för middag.

Trevlig kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i 2014, Mallorca. Bokmärk permalänken.

24 kommentarer till Mallorca – Dag 3

 1. Ulrika skriver:

  Ojoj vad det ser härligt ut!!

  Själv sitter jag i ett mörkt och regnigt Dalarna. 😐 :mrgreen:

 2. Tove Olberg skriver:

  Så roligt du är ute på tur! Önskar deg fortsatt fina dagar och mycket sol till glädje och njut! Kram

 3. Znogge skriver:

  Det är inte alltid så lätt för aktivitetsvärdarna. Jag såg hur yngsta fröken slet i sitt animationsteam för att aktivera gästerna. Jag kan säga att limbo avstod jag men lite dart blev det.Lagom krävande 😆

  Ha det fortsatt gott i den spanska solen!

  Krma

 4. Beppan skriver:

  Har missat att du är på turné! Trodde först att någon badade på Gotland…
  Du ser ut att ha det riktigt bra där nere i solen!
  Ha det fortsatt gott 🙂

 5. Agneta skriver:

  Å, så härligt det ser ut och du verkar ha det riktigt gott där i solen och värmen! Så avis jag blir! Njut!
  Agneta kram

 6. Eleonora skriver:

  Du är verkligen käck och duktig som reser ut ensam på semester. Men har man försökt själv en gång, så är det nog lättare att haka på den trenden – förutsatt förståss att man har haft det bra och kunnat uppskatta vistelsen.

  Du är duktig på att promenera också tycker jag. Hoppas du får en varm och skön vecka och att du får flera nya vänner bland alla gotlänningar. En stor varm kram får du från
  Eleonora

 7. Elisabeth skriver:

  Verkar som om du har det riktigt bra!!

 8. så skönt du har Ingrid att förlänga sommaren med några varmaa veckor på mallorca , trevligt margareta

 9. Gunnar skriver:

  Oj vad det där såg härligt ut! Jag gillar verkligen den sluttande poolen. Det tror jag inte att jag har sett förut. Hoppas att du får fortsatt fina dagar i sol och värme.

 10. Det var precis en sån pool jag ville ha – men det blev bara en liten plaskdamm! *fniss* 😉
  Passa på och njut, här är det bara blött – blött – blött. Man kan inte göra något ute alls. Jo, jag tog bort en hink med svamp idag igen. Vi har otroligt med svamp på tomten i år, dessutom fem olika sorter. Men fråga mig inte vad det är, vi gillar inte svamp. Varken att äta eller att odla! 🙄
  Nu ska Rolle gå ut på altanen och ta den grillen. Det är dags för den att åka in i garaget för vinterförvaring….. Usch! Så trist!! 👿

  KRAM
  Susie

 11. Lambergsfrua skriver:

  Det låter som en mycket behaglig tillvaro även om solen inte skiner varje stund på dagen. Det är i alla fall klart varmare än här hemma 😉
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 12. Musikanta skriver:

  Man undrar hur folk orkar att dricka vin och sprit hela dagarna och om det kan vara något nöje? Tur att det fanns något att äta som du kunde köpa i alla fall.
  Kram från Ingrid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *