Efter en mulen söndag kom det en solig måndag, men det har varit lite svalare och det har blåst en aning idag. Det känns nästan som om det är något slags väderomslag på gång.

”Stranden”

Jag lågvid poolen hela förmiddagen och badade flera gånger. Det är en läcker pool där man kan gå i som vid en strand. Först är det själva det lite sträva sluttande strandpartiet och sedan är det två trappsteg ner till botten.

Aktiviteter

Vid halvelva-tidenvar det dags för aktiviteter och värdarna lyckades väl sisådär i sina försök att få någon fart på oss. Här är det tre stycken som har nappat på ett aerobicspass. Jag låg i solstolen och vickade på tårna till dunkadunkamusiken och förundrades över att de bara orkade. Ett gäng killar gick iväg med den manliga värden för att skjuta med pilbåge.

När det började bli dags för lunch gick jag iväg till Supermercadon BIP, dels för att handla något drick- och ätbart, men också för att se hur långt det är dit, för det är därifrån onsdagens utflykt utgår. Inte fanns det mycket ätbart där, men massor att dricka. Hyllorna med sprit, vin och öl måste ta upp mer än 75% av butiksutrymmet.

Jag hittade i alla fall en panpizza som jag värmde i micron när jag kom hem. Mätt och belåten gick jag sedan ut och la mig vid poolen igen, men jag låg inte så länge för solen brände verkligen.

Nu har jag suttit och läst och funderar på om jag ska ta mig en promenad innan det är dags för middag.

Trevlig kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...