Mallorca – Dag 4

Jag borde varit lite ihärdigare vid poolen igår, för när jag vaknade i morse var det alldeles mulet. Jag låg och tryckte ett tag, men till slut gick jag upp och gick och åt frukost.

Molnen lättade lite, så när jag fått i mig den sista kaffeskvätten tog jag badhandduken och surfplattan med mig och parkerade i en solstol. Jag håller på med Carin Gerhardsens bok Gideons ring, eller höll på med rättare sagt, för nu är den utläst.

Det var inte många badgäster på plats, men några trotsade i alla fall vädret, bland annat två gotländskor, så det blev en pratstund med dem. Gotland är ju inte så stort och det visade sig att den ena bott i Klintehamn och den andra kände min svägerska. Båda ska med på utflykten i morgon och det gläder mig.

Nu började det bli kallt så jag gick till rummet och fixade till lite lunch och när jag ätit satte jag mig ute på balkongen och läste, men så började det stänka och efter ett tag kom det en ordentlig skur.

Nu har det klarnat upp igen, så snart kan man nog våga sig ut.

Trevlig tisdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i 2014, Mallorca. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Mallorca – Dag 4

 1. Lisbeth M skriver:

  Hoppas att vädret blir bättre i morrn är du ska på utflykt.
  Men Mallis är väl mycket fint att åka och se på.
  Det är mulet o grått här hemma med.
  Ha en underbar o fin onsdag.
  kram

 2. Rigmor skriver:

  Ja världen är liten, att nästan möta sin granne när man är på utlandssemester hör väl inte till vanligheterna?!
  Sen är det väl lite typiskt att det ska skvätta när man väl kommit iväg till varmare breddgrader, hoppas verkligen det ger sig till i morgon!
  Ha en fortsatt skön semester!!
  kram kram

 3. Oldmolly skriver:

  Hoppas du får bra väder. Här hemma är det inget vidare.
  Läste om dig i tidningen idag. Trevligt reportage!

 4. Musikanta skriver:

  Trevligt med några landsmaninnor att prata med och som dessutom var från Gotland. Här hemma spelar vädret inte så stor roll – jag har ju så mycket om mig. Hela måndagen gick åt för att förbereda kören på tisdagen – skriva adresslista, kopiera noter till nya och gamla sånger (som man inte får) och förbereda julprogrammet. Bara bra om det regnar då. Men det är klart att det är roligare med blå himmel om man har rest söderut.
  Kram från Ingrid

 5. Göran skriver:

  Håller tummarna så du får fint väder och en trevlig utflykt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *