Mallorca – Dag 6

Mallorca – Dag 6 blev en dag i slöhetens tecken.  Jag har legat vid poolen mest hela dagen och solat, badat och läst. Det har varit behagligt varmt, men molnen har dragit ner från bergen då och då och då har det varit lite svalt.

Lunch åt jag vid poolbaren och sedan gick jag tillbaka till solstolen och slumrade en stund. Jag hoppas att jag inte störde någon,  för jag hörde några konstiga snörvlande ljud då och då.

Fasadklättrare

Jag tog en kortare promenad på eftermiddagen i alla fall och då upptäckte jag den här ”fasadklättraren”. Katmandu Park heter stället och det måste vara ett underbart ställe för barn med alla sina fantasidjur och åkattraktioner.

Det här är sista turistveckan här på Mallorca. I morgon åker vi gotlänningar hem och på lördag går det sista vanliga charterflyget. Enligt guiden stänger de flesta semesteranläggningarna nu och det är bara de få som satsar på övervintrande långliggare som håller öppet.

Nu är det dags för en uppfräschning inför kvällens middag. Så härligt det har varit att få sätta sig vid dukat bord och bara gå och välja bland allt gott.

Det stundar bistrare tider!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i 2014, Mallorca. Bokmärk permalänken.

20 kommentarer till Mallorca – Dag 6

 1. Geddfish skriver:

  Ja, det är om inte annat kallt i gamla Svedala! Även om du inte haft strålande sol hela tiden, så tänker jag att det varit behagligt och sedan det där med lyxen, mmmm, inte dumt.
  Men allting har en ände, och korven den har två, som man säger.
  Njut i fulla drag, kram, Gerd

 2. Znogge skriver:

  En vecka går så snabbt så passa på att njuta! Men vardagen har sin charm också. Kan tänka mig att det blir betydligt lugnare nu i länderna kring medelhavet.

  Kram

 3. Laila Östergren skriver:

  Låter som en skön och behaglig dag!

 4. Agneta skriver:

  Å,så gott! Och vilken fin tur ni var på igår. Jag blev förtjust i pärlsmyckena! Så vackra!
  Agneta kram

 5. Här är det riktigt ruggigt, så det blir inte så kul att komma hem precis! Du lär längta tillbaka….. 😕
  Ikväll har jag i lokaltidningen läst ”Ingrid delar med sig….” i bilagan ”Bo Bra”. Ett riktigt trevligt reportage, med fin bild på dig och tre härliga äppelrecept. Du lär väl få se det när du kommer hem, så där är nått att se fram emot i alla fall! 😉
  KRAM
  Susie

 6. Bosse Lidén skriver:

  Det är aldrig dumt att bli upp-passad. Det behöver vi alla få prova på då och då. Jag kan säga att du missar inget väderleksmässigt. I natt ösregnade det så jag vaknade. Det vräker fortfarande ner och är så ”novemberhöstaktigt” som det kan bli. Fortsätt du att njuta.
  Kram Bosse

 7. Ulla Anderstedt skriver:

  Oj, är du redan på hemväg. Tack för de vackra bilderna som du delat med dig! Här har vi idag mulet men hyfsat varmt ca +10. Är på väg ut. Hoppas veckan varit avkopplande. Jag är också förtjust i Mallorca. kram 😀

 8. Musikanta skriver:

  Skönt att sätta sig vid dukat bord. Fast det gör jag för det mesta – Kent lagar nästan alltid mat (jag gör allting annat i hushållet) så det är jag glad för. Matlagning tillhör inte mina intressen…
  Här är det inomhusaktiviteter som gäller eftersom det har regnat hela dagen. Jag känner mig nöjd med mig själv eftersom jag har städat sängkammaren och bäddat om.
  Kram från Ingrid

 9. Ska läsa mig ikapp i din Mallorcablogg, hann inte på veckan – och nu läser jag liksom baklänges 🙂

 10. Lambergsfrua skriver:

  Kära nån vad den här veckan har gått fort. Jag tycker det bara var häromdagen som du gav dig iväg.
  Välkommen hem igen!
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *