Mallorca – Fortsättning på dag 1

Efter lunchen fick jag för mig att jag skulle se hur långt det är från hotellet jag bor på nu, Rosa del mar, till det jag bodde på förra året, Ponent mar.

Det är ett imponerande olivträd utanför hotellet Rosa del mar

Det var varmt, men jag hade för mig att det inte kan vara så långt för allt här är så bekant, så jag har nog varit i de här krokarna förut.

Och vackra hibiskusar

Det är massor med olika aktiviteter längs stranden

Jag gick och gick och svetten lackade, men till slut var jag framme vid Ponent mar och då gick jag givetvis in och kollade läget. Jag satte mig vid poolen och tyckte mig faktiskt höra gotländska där också.

Det här gillade barnen

Här på Rosa del mar var det säkert ett tjugotal gotlänningar som checkade in igår.

Efter en vilopaus och en flaska vatten gick jag tillbaka och då mätte jag upp avståndet med hjälp av Jane (Runkeeper) och kunde konstatera att det bara var 2,5 km det rörde sig om. 😉

Nu ska jag fräscha upp mig lite inför kvällens middag. Klockan 21.30 börjar kvällsunderhållningen, så det lär bli ”senafte” i kväll också.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i 2014, Mallorca. Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till Mallorca – Fortsättning på dag 1

 1. Helen skriver:

  God kväll Ingrid har det så bra på mallis, skönt med lite miljöombyte. Mvh Helen

 2. Charlotte skriver:

  Det ska bli spännande att läsa om dina rese upplevelser.
  Vilket enormt olivträd,så tjusigt. Är det hibiskus som växer i jämte olivträdet ? Kram

 3. wiolettan skriver:

  Roligt att se bilder ifrån Din resa.
  Sol, bad och värme det är mångas önskedröm för semesterresan. Jag är mer för att titta på gamla hus, kyrkor, slott och andra sevärdheter. Men, det ena utesluter kanske inte det andra, både ock kanske hinns med.
  Du har en fin rosa resväska med dig, det gillar jag, har bara svarta eller mörka själv. Den som du har måste vara lättare att hitta på bandet på flygplatserna.
  Kram och fortsatt trevlig resa.

 4. Skogsnuvan skriver:

  Säger bara ett åååååååå Här är det grått och mulet och småtråkigt. Jag håller på att aska ur braskaminen för nu är det snart dags för daglig eldning i den. Vedlådan är full med ved så jag ska vara beredd.

 5. Lisbeth M skriver:

  Va underbart du har det så det är bara att ta för sig av allt trevligt,jag har vänner som är på samma resa ,men jag vet inte vad dom bor.
  Båda våra döttrarme resp. har varit där i år,firat 50 år b.l.a.Dom bodde i Palma vem vet jag kanske åker dit nån gång jag med.
  Jag får ta min promenad nu runt ringmuren,inte dumt de heller.
  Ha de bara bäst.

 6. Znogge skriver:

  2,5 km är en bra bit i värmen! Men visst är det trevligt att återse bekanta trakter. Hoppas att kvällsunderhållningen blev bra och att du har en fin dag!

  Kram

 7. Verkligen ett ståtligt träd! Och roligt att se bilder från din resa, piggar alltid upp med soliga vyer.
  En rejäl promenad fick du ju också i värmen. Och klok är du säkert att ha med vattenflaskan!
  Kramar!

 8. Oj, hade inte en aaaning om att du var ute och reste! 😕 Jag får skämmas att jag inte tidigare sett/läst/uppfattat att du skulle iväg till Mallis. 😳
  Livet har varit lite upp och ner sista tiden på grund av min svårt sjuka väninna som hastigt avled igår. Så jag har inte orkat läsa några bloggar sista tiden…..
  Men…nu har jag läst tillbaka och såg att du har det riktigt bra och skönt – och vilket fint hotellrum – vilket du är värd! 😆
  KRAM
  Susie

 9. Musikanta skriver:

  Det hade varit något för de yngsta barnbarnen – klätterställningen. Är det en sällskapsresa du är med på eller är det alltid underhållning på hotellet?
  Kram från Ingrid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *