Man har inte roligare än man gör sig

Dagens ordspråk stämmer bra, man har absolut inte roligare än man gör sig och det enklaste sättet att bli på gott humör är att ta på sig och gå ut på en promenad. Speciellt en sån här dag när man anar solen och det nästan är 10° varmt.
Efter en stunds daterande och en välbehövlig fredagsstädning, kände jag att jag var i behov av frisk luft och tog stigen genom skogen ner till samhället. Det var riktigt behagligt och jag stod ganska länge och tittade efter öringar i ån, men i dag syntes ingen till.

Nu ska jag sätta mig och läsa några kapitel i Bosse Lidéns bok Minnen som stannat kvar. Det består av korta kåserier, väldigt trevliga och lättlästa.

Trevlig fredag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Böcker, Promenader. Bokmärk permalänken.

16 svar på Man har inte roligare än man gör sig

 1. Håller helt med dig: En promenad piggar upp! Och så känner man sig lite nyttig! Men idag, efter fredagsstädningen, satte det igång att regna, så idag får jag stanna inne, tyvärr!
  Ha en riktigt skön helg!
  Kram, Monica

 2. Helena skriver:

  Nej man har inte alltid roligt. På norska betyder rolig att det är lugnt och stilla. En rolig dag, betyder alltså en lugn dag.
  Här spöregnar det, men ut måste man ändå. Ha en trevlig helg.

 3. Znogge skriver:

  Här skulle också behövas städas lite men vi väntar tills i morgon. Det lär knappast springa ifrån oss 😉

  Kram och god kväll!

 4. Kraka skriver:

  Naturen är verkligen den bästa källan till rekreation och påfyllning av energi.

  Önskar dig en trevlig helg!

 5. Laila skriver:

  Här började vi med en promenad, sen blev det ett tag med dammsugaren medan maken var och fixade så vi fick nya vinterdäck påsatta.
  Ha en skön kväll.

 6. Elisabeth skriver:

  Fortfarande fina höstfärger!

 7. wiolettan skriver:

  Fin höstbild.
  Promenader är nyttiga och piggar upp.
  Städning däremot känner jag inte för men måste ibland ta bort de värsta dammråttorna.
  Bosses senaste bok ”Minnen som stannat kvar”, är trivsam att läsa, skriven med humor och värme.
  Trevlig helg.
  Kram!

 8. Visst hade det varit skönt med en prommis igår, men när man inte grejar det får man vara inne. Och idag är det inte att tänka på! Livet just nu känns lite kämpigt, men vi ska nog ta oss igenom det här också….. 👿
  I torsdags försökte jag för 2:a gången att komma in på Hemses VC och deras drop-in hos sjukgymnasterna – men ALLA parkeringar samt vägar runt om var fulla med bilar och kön till VC var enorm. Så det var bara at åka därifrån. Har aldrig sett så mycket folk där någon gång, måste ha varit något speciellt på gång. Så igår ringde jag och fick – till slut – BOKA en tid tack vare att jag varit hos läkare innan och dessutom röntgat mig. Ska dit på tisdag – samma dag som gubben min fyller år – och sen dagen efter ska han till sjukan i Visby för sin stora prostataundersökning.
  Så just är livet inte så där jättekul precis…..så nåt firande på tisdag blir det inte! 🙄
  KRAM
  Susie

  • Ingrid skriver:

   Det låter verkligen som om ni har det jobbigt just nu! Hoppas att det kommer att ordna upp sig både för dig och Rolle.
   Att det var så fullt i Hemse runt VC kan nog bero på att det var öppet hus för de som ville ta influensasprutan. Det var så i Klinte i tisdags och onsdags också.
   Kram

Kommentarer inaktiverade.