Man roar sig så gott man kan

Det har legat ett grått lock över Klintehamn idag, men det har varit uppehållsväder, så när som på några stänk då och då. På förmiddagen roade jag mig med att ta bort reklamlänkarna på sidan Namn&Nytt, för jag tycker att de har gjort sitt. De där cirka 750:-/år som jag får in på dem kan jag klara mig utan. Jag fick in en betalning häromdagen, så det kändes som att bra tillfälle att avsluta samarbetet med Google Adsense nu. Nu är både bloggen och hemsidan är helt reklamfria och det tycker jag är bra och på så sätt fick jag plats med flera nyhetsrubriker i stället och det gillar jag, eftersom jag har Namn&Nytt som min startsida.

Nu har jag just kommit hem efter en promenad Klinte runt. Jag var inne på Klinte Kläder en vända, men hittade ingenting på deras rea. Den har hållit på ett tag, så det var nog lite urplockat.

Eva brukar prata om wild and crazy och det kan man verkligen kalla den här rabatten för, för där trängs massor av växter i en enda helt charmerande röra och ogräsen har inte en chans.

Nu ska jag roa mig med lite strykning och så ska jag sätta på radion och lyssna på den sista halvtimmen av Sommar i P1.

Trevlig tisdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande. Bokmärk permalänken.

12 svar på Man roar sig så gott man kan

 1. Znogge skriver:

  En underbar rabatt helt i min smak! Det blir så vackert när växterna står så tätt. Inte bättre väder här tyvärr…

  Kram

 2. Gunnar skriver:

  Sådana rabatter gillar jag. Det är blomsterprakten som är viktigast för mig och jag är inte mycket för välordnade rabatter.

 3. Karin skriver:

  Reklam på bloggar gillar jag inte heller! Jag vill bestämma vad som ska visas.
  Tycker att rabatten är fin och prunkade, välansat behöver det inte vara överallt.
  Kramar Karin

 4. Anna/notonmusic skriver:

  Precis en sån rabatt vill jag ha, en där ogräset inte har en chans för alla blommor som växer. Wild & crazy! Det ska jag ha i åtanke! Förstår att du tycker det är skönt att bli av m reklamen när du inte gillar den. Jag har inte ens sett någon reklam här inne! Så tacksam är jag att visa reklam för! Kram

 5. Musikanta skriver:

  Jag gillar inte reklam på bloggar – tycker det är störande. Jag har därför tagit bort sådana reklambloggar från min blogglista. Jag har själv aldrig funderat över att ha reklam – det måste väl bara löna sig om man har tusentals läsare, och det har ju inte jag :-).
  Kram från Ingrid

  • Ingrid skriver:

   Jag hade bara reklam på en sida och det gav ungdfär 750:-/år, så hade jag valt att ha det på inläggssidan kunde det kanske ha blivit mer pengar, men det är ju inte därför jag bloggar.
   Kram

 6. Skogsnuvan skriver:

  Gillar den rabatten allt ska väl inte vara så rakt och välanpassat och färgstämt utan lite häftigt som växer hur det vill. Det är min stil

Kommentarer inaktiverade.