Månadsbild och Vårtecken

Det blev inget långvarigare regn, utan fram mot lunchtiden så sken solen igen. Det är väl ingenting som hjälper bättre mot dystra och tunga tankar än en promenad , så efter lunch tog jag mig en vända till fots till Klintehamn. Jag tog kameran med, för jag har haft lite dåligt samvete för att jag inte uppdaterat hemsidan med vårtecken och månadsbild. Det tog ett bra tag att ta sig ner till samhället, för det blommar överallt och är så vackert. Det blev många stopp för fotografering.
Nu är månadsbilden uppdaterad och om du vill titta på den så finns den på sidan Foto/EFIT/Månadsbilden/Månadsbilden 2009.

Och vill du ser fler vårtecken hittar du dem på sidan Foto/EFIT/Vårtecken/Vårtecken 2009.
Förra året den här dagen var rubriken: Spontanitet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Månadsbild och Vårtecken

  1. Corina skriver:

    Här regnade det under förmiddagen.Men sedan har solen visat sig men det blåser ordentligt så någon värme är det inte alls. Kramis !

  2. Ann-charlott skriver:

    Hejsan.. Tusen tack för ditt inlägg, blir så glad när du kommer in. Ja har fått reda på att hon blev polisanmäld och det var ju bra för då skall hon betala hela kostnaden för lilla Fialotta. Det säger ju lagen så det är ju bra så slapp husse och matte göra detta. En del skall ju inte bara ha hund. Så vacker bild du har tagit och visst finns det hur många underbara blommor denna årstid. Man blir så glad när man är ute i naturen tycker jag. Hoppas du får en fin dag min vän.. Kram Ann-charlott

  3. Ulrica skriver:

    Vilken fin vårbild.. det liksom spritter i hela kroppen. Som korna i hagen:)