Nog är det underbart med en solskensdag då och då! Tänk så mycket piggare och gladare man känner sig en sån här dag än när det är grått och regnigt. Jag städade lite ordentligt på förmiddagen och passade på att ta ut och vädra sängkläder och mattor och dammsög och torkade golven.

Egentligen var jag sugen på att klippa ner det sista avblommade i rabatten, men jag behärskade mig och hoppas på att det blir en fin dag i morgon också. Jag får ju ta det lite lugnt så att inte ryggen blir överansträngd.

Den femtonde är det ju idag och dags för månadsbilden. Så efter en sen lunch gav jag mig iväg ut på samhället och hoppades att promenaden skulle sammanfalla med hämtningen av bilen. De skulle SMS:a när den var klar. Jag tog några bilder på Torget och sen började jag gå mot Mekonomen och när jag hade ett par hundra meter kvar plingade det till i fickan. Nu är bilen servad och i ordning och jag över 4000:- fattigare. :roll: Nästa gång får det bara bli en vanlig basservice. :wink:
Vill du se utvecklingen av månadsbilden sedan årsskiftet är det bara att klicka på bilden. Nu är det bara en månad kvar och jag börjar fundera på vad jag ska hitta på för motiv till nästa år.

Ha en fin fortsättning på dagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...