Månadsbilden och översvämning

En dag försenad med månadsbilden är jag, men det spelar väl inte så stor roll. Vi hade ju lite annat att tänka på igår än att det var den femtonde juli.

Nu har vi varit på återvinningsgården med skräp och då passade jag på att ta juli månads kort från Parken i Klintehamn. Vill du se utvecklingen sedan i januari kan du klicka HÄR.

Det är halvmulet, eller egentligen mest mulet idag, men skapligt varmt i alla fall. Tvättmaskinen snurrar för fullt, så jag hoppas att torkvädret ska hålla i sig.

I natt kom det en skur igen (2,5 mm), fast jag har inget minne av att jag hörde det, men i mitt undermedvetna registrerade jag det nog i alla fall, för jag drömde att det var översvämning i köksfarstun. Skorna flöt omkring i en massa vatten och jag kunde bara inte fatta var det kommit ifrån och när jag sedan kom in i balkongrummet hängde pappen i stora sjok från taket och vattnet sipprade ner i kattsängen (en imperialsäng där katterna gillar att ligga). Vilken mardröm!!

Jag vaknade med en lätt huvudvärk, som har försvunnit nu, men jag känner mig lite avslagen, så idag blir det vila och korsordslösning som enda aktivitet förutom tvätten, men den är ju inte speciellt betungande.

Ha en fin lördag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Hälsan, Känt, Månadsbilden och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

12 svar på Månadsbilden och översvämning

 1. Birgitta skriver:

  En himla trevlig idé det där med månadsbild. Jag har minne som en guldfisk, så jag skulle aldrig i livet komma ihåg sånt. Men det är ju jätteskoj att se förändringarna under årstiderna. Korsord, tvätt och inte göra så mycket är faktiskt inte fel. Man behöver det ibland. Själv har det varit så för mig hela veckan – tyvärr ser man det också. Så idag blir det undanplockning.

  Kram

 2. Znogge skriver:

  Skönt att det bara var en dröm…

  Ha en fin lördag!

  Kram

 3. Margaretha skriver:

  Trevligt med månadsbilder.
  Tänk att ni får regn – det får inte vi (bortsett från i torsdags när hela södra Sverige fick mängder).
  Vi njuter av dagarna som är vare sig det är regn eller inte. Jag är så glad att jag har sällskap här i min lilla stuga av bror o svägerska (en hel vecka!).
  Kram

 4. Elisabeth skriver:

  Så skönt att huvudvärken gav sig. Mardrömmar kan ställa till det.
  Månadsbild tycker jag är kul. På tid och sikt ska jag också hitta ett ställe att fotografera en gång i månaden. Ha dé gott!

 5. Viktkamp skriver:

  Jag vaknade oxå med lite lätt huvudvärk idag =( Åska på G kanske?

 6. Karin skriver:

  Vilken tur att det bara var en dröm!!!
  Har också tvättat lite idag (för hand) och det är redan torrt.
  Lite vind och sol gör underverk!
  Kram och en fortsatt bra helg!
  Karin

Kommentarer inaktiverade.