Lite försenad kommer här årets sista månadsbild. En nästan svart/vit bild blev det för det är en riktigt grå och dyster dag, med någon plusgrad och lätt duggregn. Vill du se utvecklingen sedan årsskiftet kan du klicka HÄR.

Jag har varit och lämnat ett nytt blodprov nu på förmiddagen och så har jag skrivit i ordning och skickat in ett referat från SPF´s julfest till tidningen.

I eftermiddag ska jag ta bussen till Visby, för i kväll ska vi uppvakta yngste sonen, som fyller 40 år den 22 december. På födelsedagen är han bortrest, så därför får vi fira lite i förväg.

Så fort de här åren har gått! När han föddes, som en sladdis nio år efter sin bror, trodde jag att jag skulle ha småbarn resten av livet nästan. Gammal kände jag mig också där på BB bland alla tjugoåringar. Jag var ju hela 32 år!

På den tiden fick man ju ligga länge på BB och hans syskon tyckte att ”den där krumeluren” kom och förstörde hela julen för dem. Annandagen jul fick jag permission ett par timmar och fick träffa Åke och de stora barnen hos min svägerska i Visby och först till nyår fick vi åka hem ”den lille” och jag, så det blev många dagar på BB. Vilsamt kanske, men så trist att gå där hela helgen och tänka på dem där hemma.

Och nu fyller han fyrtio!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...