Månadsbilden uppdaterad

Efter en väldigt blåsig lördag med massor av elavbrott, försenade färjor och avblåsta tak, är det nu en vacker och solig söndag och jag har suttit ute och läst en stund, men så kom jag på att det ju är den 15:de idag och dags för månadsbilden.Vill du se utvecklingen sedan årsskiftet är det bara att klicka på bilden!

Nu har vallmon snart blommat av, men då kommer sommarastrarna i stället och de har precis börjat blomma. Mitt fågelbad är inte speciellt uppskattat, så där tänker jag ställa ner en hängpetunia, för det tror jag kan bli snyggt.

På Klinte kyrkogård byter de jorden i planteringslådorna den här veckan, så det ska nya plantor dit också. Rosenskära och isbegonia ska jag ha tag i till mammas o pappas grav och några isbegonior till tant Linas. Jag får nog ta en vända till Linds i veckan som kommer, fast först får jag väl vara lojal mot våra lokala handlare och se om kanske Suderviljan har någonting.

Ha en skön söndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Månadsbilden, Nyhetskommentar, Väder. Bokmärk permalänken.

12 svar på Månadsbilden uppdaterad

 1. Anne-Lie skriver:

  Härlig månadsbild…nu blommar det så fint.
  Kram från Anne-Lie

 2. Louise skriver:

  Du är en väldigt duktig bloggare, Ingrid. Din blogg är så fint och proffsigt strukturerad, med tydlig och följsam information. Som det här med månadsbilder t.ex.
  Det är jättekul att kunna följa årstidernas förändringar på det här sättet. Och jag kan tänka mig att det är en väldigt underhållande syssla för dig. Din insats här skapar syfte och mening i tillvaron, det är tydligt.
  Idag hade jag lust att backa tillbaka lite i din blogg, för att uppdatera mig historiskt, så just nu har jag en speciell känsla för dig då jag läst ganska mycket från dina senaste år …

  Jag minns inte när jag började följa dig, men jag har för mig att jag blev medveten om din existens medan jag fortfarande hade blogg på bloggspace …
  Jag är inte lika flitig som du i bloggandet, men jag uppskattar alltid dina inlägg och kommentarer hos mig … även om det kan gå ett tag mellan varven …
  Stor kram

  • Ingrid skriver:

   Tack snälla Luoise!
   Bloggen är verkligen en viktig del i min vardag och den har blivit ännu viktigare nu när jag blivit ensam. Händer det något och jag inte har någon att diskutera det med blir det ett blogginlägg. Fast givetvis finns det saker som inte lämpar sig att skriva om. Man måste ju trots allt ha en privat sfär.
   Kram

 3. Lambergsfrua skriver:

  Jag måste bara få instämma med Louise här ovan. Du är värd alla rosorna, Ingrid 🙂

  Tänk att det blåsten gick så hårt åt Gotland. Jaghoppas att du och de dina inte blev drabbade i alla fall.

  Din trädgård är så fin och jag tror att det blir mycket fint med en hänglobelia där i fägelbadet. Har de små bevingade vännerna inte förstånd på att utnyttja din gästftihet, kan du lika gärna använda badet till annat 😉
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 4. Marlise skriver:

  So schöne Fotos vom Natternkopf.
  Sie blühten dieses Jahr bereits,
  als wir jetzt auf Gotland waren.
  Wunderschön!

  Sådana vackra bilder av blåeld
  De blommade i år redan,
  som vi var nu på Gotland.
  Vackert!

 5. Kraka skriver:

  Nu är det riktigt sommarfint!
  kram

 6. Caroline skriver:

  Vilken fin månadsbild, det märks att det är full sommargrönska ute nu!
  Min månadsbild är också uppe nu, och äntligen har sambon börjat med uteplatsen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *