Månadsbilden uppdaterad

Den femtonde är det ju idag och dags för månadsbilden, som nu är uppdaterad. Om du vill se utvecklingen sedan januari kan du klicka HÄR!

Rätt kvalmig värme har det varit idag, inte alls så skönt som igår. Ett och annat moln har dragit förbi, men inte lyckats ge någon större svalka. Vi har slappat mest hela eftermiddagen. Det diskuterades ett tag om vi skulle åka till någon strand, men det blev ingenting av. Man har det skönt hemma i solstolen i skuggan under ett träd också.

På eftermiddagen gick det flera ambulanser fram och tillbaka här på vägen, ännu har jag inte sett på helagotland.se om det varit någon trafikolycka. Det kan ju vara vanliga sjukresor de var ute på. Det är dock lite otäckt nu på vägarna med den hårda semestertrafiken och vi har uppenbara problem att komma ut från gården ibland. 08-orna håller inte gotländsk trafikrytm precis.

Jag lyssnade på Micael Dahléns sommarprogram efter lunch och tänkte först att vad är det här för en galning, en ekonomiprofessor utan några som helst spärrar eller hämningar. Först tänkte jag stänga av radion, men jag föll som en fura och bara älskade honom och hans galenskap, inklusive hans hårdrockmusik. Han var verkligen en frisk fläkt! Lyssnade du inte på direksändningen kan du hitta hans program HÄR.

Uppdatering 17.50 Det var en bilolycka som var anledningen till att ambulanserna for fram och tillbaka här på eftermiddagen. Två bilar hade krockat vid Gannarve, bara någon km söderut från Stenstugu. Fem personer var inblandade i olyckan och en har förts till lasarettet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *