Månadsbilden uppdaterad

Det är så vackert väder idag, solen skiner och det är i alla fall ett par grader varmt.

Maken hade ett ärende på Klinte efter lunch, så då passade jag på att åka med honom dit och gick till parken, för att ta månadskortet och sedan promenerade jag hem. Båda mössa, halsduk och handskar åkte av och ändå var jag alldeles svettig innan jag kom hem. Nu fattas det bara att jag får höra lärkan, sen kan jag gå med på att det är vår.

Vill du se utvecklingen av månadsbilden sedan årskiftet klickar du HÄR

Nu fungerar både bredband och telefon och installationen var inte alls speciellt komplicerad, men glädjen är inte komplett för digitalboxen saknas fortfarande. Den ska dock komma vilken dag som helst lovar man. Även om det varit många turer, så tycker jag att jag har fått bra service och support från kundtjänst, speciellt här via bloggen, där jag ju faktiskt fått en personlig kontakt.

Nu ska jag gå och sätta på kaffet, jag tror att det går att sitta ute!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Irriterande, Månadsbilden. Bokmärk permalänken.

20 kommentarer till Månadsbilden uppdaterad

 1. Mien skriver:

  Det är vad jag längtar mest av allt efter nu, att få sitta ute och fika!

  • Ingrid skriver:

   Nu blev det inget utefika i alla fall för maken hade suttit ute och solat så länge så att han blivit frusen. Bord och stolar är dock framplockade så vi är redo 🙂

 2. Ailas skriver:

  Grattis till både de lyckade installationerna och det fina vädret! Du måste känna dig jättenöjd med båda.

  Även vi har sol idag, ganska skönt i övrigt också. Gårdagens dis och gråväder är förpassade till handlingarna. Nu ska jag ut en liten stund.

  Fortsatt trevlig dag!
  Kram

 3. Hej igen !
  Det finns ju ingen snö kvar hos Dig.

  I lä idag var det säkert skönt.

  Kanske jag får en chans sitta eller stå i solen i morgon.Nu har jag handlat så det räcker ett par dagar.

  Kram Majsan

 4. Henry skriver:

  Idag har våren hälsat på här! Vi har druckit kaffe på balkongen, visserligen inglasad, men alla fönstren var öppna. Plus 22 grader!

 5. Sylvia skriver:

  Så skönt att allt i stort sett fungerar som det ska med installationen av TV mm. Lite överraskande med den fina blogg-servicen måste jag säga. Det tycker jag Telia ska ha en eloge för.
  Här har vi haft en fin solig dag och det blev en lång promenad på nästan en timme till Östermalm där jag gjorde en bra affär med att sälja en del skräpguld som samlats i lådorna med åren till ingen nytta.
  Kram Sylvia

  • Ingrid skriver:

   Hejsan Sylvia!
   Vi måste nästan ha krockat i rymden, för jag var just och hälsade på hos dig.

   Digitalboxen hade Telia tyvärr glömt att skicka med, så TV:n vet vi ännu inte hur den kommer att fungera, men bredband och bredbandstelefonin funkar i alla fall.

   Kram Ingrid

 6. Agneta skriver:

  Hej, Ingrid!
  Så härligt det måste kännas att ha telefon igen. Tänk ändå så van man blir vid all teknisk utrustning och hoppas att digitalboxen snart är på plats. Lite underligt att den inte skickats, med tankie på vad som hänt, men vem vet? Även den kanske ligger på posten i Stockholm ett tag och vilar 😉
  Så vackra väderkvarnarna är och synd att dom inte fungerar. Kanske kunde bli bra vindkraft til huset 🙂
  Med tanke på kärnkraften, den säkra ( I Sverige) men inte i Japan så är det väl dags att tänka i nya banor. Det radioaktiva jodet går direkt till sköldkörteln så nu har Japanerna börja äta piller mot den hemska sjukdomen. ( Samma som jag har) Usch.
  Jag anser att det finns inget som är ”säkert” till 100% för naturens krafter kommer människan aldrig att klara av, sedan får politikerna säga vad dom vill!
  Nattiskram, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Godmorgon Agneta!

   Förklaringen jag fick till varför digitaboxen inte var med är att man GLÖMT lägga i den paketet. Ibland verkar det som om de har huvudet under armen. I morgon ska jag till Visby och då ska jag gå in på Teliabutiken och kolla om det nya paketet gått iväg om inte kanske jag kan få en box där.

   Det som händer i Japan är helt förfärligt och ingen vet vilka konsekvenser det kommer att få i förlängningen.

   Ha en fin onsdag!
   Kram

 7. Åsa! skriver:

  Jag har också bara positiva erfarenheter utav Telias support, det lilla jag har haft med dom att göra får jag väl tillägga.

 8. Tina skriver:

  Hallå där!!

  Du har vunnit i min utlottning.. Titta in till mej och maila din adress så skickar jag iväg paketet i början av veckan..

  • Ingrid skriver:

   Vilken härlig överraskning så här på onsdagsmorgonen!
   Du är verkligen generös. Och en hemlig vinst, nu blir jag ju sååå nyfiken 🙂

   Kram och varmt tack!

 9. Znogge skriver:

  Bloggen är det perfekta sättet att snabbt komma i kontakt med Telia. Skönt att det börjar ordna till sig nu.

  Kram

 10. skogsnuvan skriver:

  Härligt att kunna sitta ute. Kaffet smakar mycket bättre då. På min altan är det en meter snö så det dröjer nog innan man kan dricka kaffe där men jag kan gå ner till min lilla strandstuga om vinden ligger från lätt håll. Läntan är stark nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *