Månadsbilden uppdaterad

15 april och dags för ett nytt foto från Torget i Klintehamn. Inte har det hänt så fasligt mycket sedan förra månaden, men våren har ju kommit av sig lite. Vill du se förändring sedan årsskiftet, kan du klicka HÄR.

Jag skjutsade Eva och Gaetano till bussen efter lunch och då passade jag på att ta kortet. Sedan körde jag till Bosse och Carina och hjälpte dem med deras deklarationer, så nu är de klara.

Varmt tack för alla gratulationer till både Eva och mig. Vi är självklart jätteglada allihop för den här lösningen och hoppas att allting ska utveckla sig på bästa sätt, att Eva ska trivas på det nya jobbet och att hon och hennes familj ska trivas med att bo på Stenstugu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Månadsbilden, Stenstugu. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Månadsbilden uppdaterad

 1. Hejsan Ingrid !

  Jo gräset är väl grönare. Jag tittade inte på förra månaden.Jaha så det var Din dotter med familj som skulle ta över Stenstugu.Fattar nog trögt.Trodde hela tiden det var Din son Bosse med Fru.
  Träffade på en gotlänning på Coop Forum idag, han frågade om jag var från Kalmar,för han hörde mig prata då jag såg det låg en massa jox på golvet, trodde jag rivit ner det, men han sa nej det låg där,han hade släkt.Så fick jag rabbla alla städer i Småland jag bott.Och så Göteborg.
  De är så trevliga gotlänningarna.Han tyckte jag skulle fara dit. Vem vet, det kan ju bli av.Och så pratade vi IT- hur vi reste med satelitkameran över städer o.s.v.Har för mig att jag pratat med samme man en gång tidigare.

  kram Majsan Mi

  • Ingrid skriver:

   Bosse är ägare till gården och fastigheten, så har får agera hyresvärd nu. Han har ju redan ett eget hus och skulle egentligen hyra ut det för att flytta till Stenstugu, men nu blev det annorlunda.
   Det är inte lätt att hänga med i de Levanderska svängarna 😉

 2. Kul att det blir två ättlingar med respektive boendes på gården. Förstår att det dessutom är extra härligt att få sin dotter så nära efter det hon bott så långt bort tidigare.
  Inte 17 gick jag in och tittade hur det såg ut i Klintehamn i vintras, hatar snö! Nej, nu ser jag bara framåt mot varmare årstider – som kanske dyker upp snart!!

 3. Suss skriver:

  Nu fick jag delade känslor när jag läste dina senaste inlägg. Jag blir riktigt rejält upprörd när man sparar in på något så lite kostnadskrävande som en bentäthetsmätning. I alla fall om den görs som jag fick göra när jag brutit handen. Det tog inte ens 15 minuter. Sedan blev jag riktigt glad när jag läste att Stenstugu ska bli bebott igen och extra roligt att det är Eva med familj som flyttar in där. Grattis, vilken glädje för dig.
  En underbar bild på Åke bland alla vitsipporna var lite extra bonus. Så fin! KRAM

  • Ingrid skriver:

   Bentäthetsmätningen tar ju inte mycket mera än en kvart, men apparaturen kostar väl en hel del, men nog är det ett kortsiktigt tänkande av Region Gotland att dra in på de undersökningarna och i stället få höga vårdkostnader för benbrott mm
   Det är jätteroligt att Eva flyttar in på Stenstugu 🙂

 4. Lisbeth Öhlin-Petersson skriver:

  Vad roligt att läsa att Eva ska flytta ”hem”. Man hänger inte riktigt med i svängarna men detta blir väl jättebra. Jag håller med föreg ”inläggare” det är ett så jättefint kort du har på Åke bland vitsipporna. Man kan nästan tro att det är ”fixat” på något sätt. Ha det bra o sköt om dig.
  Kram från Lisbeth

  • Ingrid skriver:

   Det blev en jättebra lösning, för Bosse hyr ut huset till Eva.

   Hon får ett billigt och bra boende och han får lite intäkter och så mår ju huset bra av att någon bor där.

   Nej du den här bilden är inte fixad. Den är tagen i Masshagen i maj 2006.

   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *