Månadsmöte med SPF

Lördagen började riktigt mulet, blåsigt och allmänt småruskigt. Åke var ute med lien och slog av några tussar med lökgräs i gräsmattan och han påstod att det var rena vinterkylan. Jag tvättade några maskiner på förmiddagen, för jag måste ju passa på att komma ifatt med tvätten nu i helgen när det inte är några hantverkare här. Jag hängde ut tvätten trots vädret, för jag hade förhoppningar om att det skulle bli bättre och fram mot lunchtid började solen visa sig igen och det blev ganska skapligt.

På eftermiddagen har vi varit på Rondo i Klintehamn, för där hade SPF månadsmöte. Det började med en liten stunds förhandlingar, sedan var det en kille från Räddningstjänsten som pratade om brandskydd i hemmet. Ett intressant föredrag och ack så aktuellt för oss!

Sedan vidtog kaffedrickning och lottförsäljning. Vid dragningen vann jag en fruktkorg och det passade bra för vår fruktskål är ganska tom för tillfället. Nu fick jag påfyllning.

När lottdragningen var avklarad och kaffet urdrucket hade Margaretha Sundberg från Vobis dukat upp ett helt bord med hjälpmedel av olika slag. När jag läste om den här programpunkten, tänkte jag att det väl bara blev demonstration av olika käppar och strumppåtagare, men det fanns hur många olika produkter som helst. Margaretha berättade att hon hade över 2000 st olika produkter i sitt sortiment. Hennes butik ska jag nog göra ett besök i, för det fanns många fiffiga saker som jag är spekulant på.

En trevlig eftermiddag har vi haft och nu har jag varit ute och plockat ner tvätten som nästan var torr, jag får eftertorka den i badrummet några timmar bara. Åke sitter och ser fotboll och jag ska gå och börja med middagen. Kycklinggryta och kokt ris ska det bli i kväll.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *