Besök på vårdcentralen

Måndagen den 18 juni 2007
18-22 grader varmt.

Helgen har varit lugn och skön. Vi har inte gjort något särskilt utan mest varit hemma och njutit av sommaren. Vädret har varit skapligt och man har kunnat vara ute. Vi hade ju hoppats på regn, men det kom så gott som ingenting. Med lite god vilja kunde man mäta in 1mm i lördagsmorse.

Idag började dagen med ett besök på vårdcentralen. Åke skulle på en kontroll eftersom blodvärdet är dåligt. Läkaren, som var en vikarie, undersökte honom och skickade sedan iväg oss till labbet för blodprovstagning. Det gick inte alls för de prover som skulle tas var fasteprover, så nu måste han tillbaka på onsdag igen.

I eftermiddag har Åke varit och pressat ett lass hö för en granne och jag har klippt ligusterbuskarna och vattnat, vattnat och vattnat! Nu har det börjat mulna, hoppas att Vår Herre vill vara så nådig och släppa ner några mm regn på våra bruna gräsmattor! Jag vattnar bara på rabatterna och i trädgårdslandet.

Det är ju snart midsommar och jag har fått några midsommargåvor, som jag tänker presentera här nu i veckan. Jag börjar med den här vackra hälsningen som
kommit från Maud/MaD Design.


Tack Maud!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Kropp och själ, Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *