Måndag på Kupan

I dag har det varit en fin och solig måndag, men det var väldigt halt i morse. Jag skulle bara gå tvärs över gatan för att prata med en granne när jag upptäckte det. Asfalten var som rena iskanan. Det har varit många bilolyckor på grund av halka här på ön den senaste tiden och i dag rapporterade gotlandsradion två till. Det är förrädiskt de här tiden!

Fina dockor med flera uppsättningar kläder

Jag har just kommit hem efter ett arbetspass på Kupan, där jag nu har fått en ny arbetskamrat, vilket innebär att jag kan göra lite annat än att stå vid kassan. Det känns väldigt bra och det har varit en trevlig eftermiddag med rätt många kunder.

Julbelysningen på Torget är verkligen fin, även om mitt foto inte gör den riktig rättvisa.

Och så måste jag ju hissa flaggan i dag också,
för nu är det äldste sonen Bo som fyller en massa år.
Grattis Bosse!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Nyhetskommentar, Röda Korset. Bokmärk permalänken.

12 svar på Måndag på Kupan

 1. Znogge skriver:

  Det är svårt att fotografera belysningar men jag tycker att den ser väldigt fin ut! Trevligt med en nya arbetskamrat och bra att du inte behöver stå vid kassan hela tiden. Ni verkar ha mycket fint att sälja tycker jag. I dag hamnade första klappen under granen här hemma så nu rör det på sig…

  Kram och god kväll!

 2. Märtha skriver:

  Träffade en kvinna igår, hon hade bott på Gotland. Hon berättade att hennes exman där börjat odla och förädla chili. Jag berättade om din blogg. Hennes namn vet jag inte!

 3. Tänk att alla dina barn är födda i december! Mina är mer utspridda: Maj, augusti och oktober! Men nu har det ju tillkommit svärsöner och sex barnbarn, så det är många födelsedagar att fira!
  Din bild av julgranen på torget är jättefin, tycker jag!
  Så skönt att du slipper stå i kassan på Kupan hela tiden!
  Kram, Monica

  • Ingrid skriver:

   Det blev tätt med barnkalasen när Eva och Bosse var små och stackars Krister som är född den 22 dec fick en lite annorlunda form av födelsedag. Vi brukade ta en ledig dag från julstöket och åka till Visby och roa oss.
   Kram

 4. Helena skriver:

  Grattis från mig.
  Gå försiktigt när det är halt. Vad bra du slipper stå i kassan på Kupan hela tiden.

 5. Gunnel skriver:

  Jag minns du berättat att december är en riktig födelsedagsmånad hos er. Vilka söta dockor ni har till försäljning, och så skönt att du får lite avlastning i kassan. Halt är det här med. Det märkte vi när vi tog en promenad på kvällen. Det gnistrade överallt och man fick kolla noga så man höll balansen. Kram

 6. Lambergsfrua skriver:

  Vilka söta dockor som bor på Kupan! Jag hoppas att de får flytta hem till någon som verkligen uppskattar och vårdar dem.
  Torgbelysningen är riktigt fin. Det ser mysigt ut.Jag tycker att du har lyckats bra med ditt foto. Det är svårt att fotografera sådana där belysningar.
  Så får jag gratulera både dig och sonen Bosse så hjärtligt – trots att det är en dag försenat!
  Varm kram 🙂

Kommentarer inaktiverade.