Massih visste på råd

Det har varit en vacker dag med behaglig temperatur och en strålande sol. En sol som jag hade problem med när jag körde till Hemse efter lunch. Jag fick styra med vänster hand och skugga ögonen med den högra. Solskyddet i bilen hade jag ingen nytta av alls för solen stod så lågt.

Den 9 november hade jag en läkartid i Hemse, men fick ringa återbud till den eftersom det var så snöigt och halt. Med sommardäck på bilen var det oförsvarligt att ge sig ut på vägarna när det inte var alldeles nödvändigt.

I dag hade jag en ny tid och fick träffa Massih. Efter lite kommunikationsproblem redde vi ut mina problem och han rekommenderade en annan medicin mot arytmin som ska var mycket bättre än den jag har nu och så fick jag lämna blodprov, för att han skulle kunna avgöra om min hjärtsvikt är av sådan art att det behövs ett litet piller för den också.

-Var inte orolig, det här ordnar vi, sa han lugnande. Vi ska höras i nästa vecka för en uppföljning om hur det nya pillret fungerar. Jag får börja med en lite dos som han eventuellt ska öka om det behövs.

Nöjd och glad gick jag på apoteket och fick ut en provförpackning av den nya medicinen och sen tog jag en tur till ”Gröna Skylten”. Advent kräver glögg!

Adventskalender, glögg och adventsljus. Dessutom har jag satt upp stjärngardinen i köket, men den tänder jag inte förrän på lördag kvall

Trevlig kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Advent, Läkarbesök. Bokmärk permalänken.

16 svar på Massih visste på råd

 1. wiolettan skriver:

  Jag har ju också fått en ny medicin för mitt förmaksflimmer, den fungerar si så där. Hoppas att det lyckas bättre för dig.
  Så härligt att träffa en läkare som bryr sig och försöker att komma till rätta med problemen.
  Ja, det är redan dags för att göra adventsfint. För mig blir det inte mycket gjort, men mysingen försöker.
  Glögg är gott.
  Sköt om dig och varm kram.

 2. Vilken trevlig läkare du råkade på, jag kan verkligen förstå att du gick ut nöjd därifrån! Det kändes som han brydde sig! Hoppas nu att den nya medicinen får den önskade effekten!
  Ja, det är svårt att köra bil om solen står lågt och man kör mot den…
  Ha det så bra, kram, Monica

 3. Ditt namn skriver:

  Härlig dag idag. Vi tog en biltur till Vallhagar där vi gick dagens promenad och jag hämtade lite mossa ifall jag skall göra en julblomgrupp, annars blir det väl någon hyacintkruka som pryds med lite mossa.
  Vi blev faktiskt stoppade av polisen vid Gannarve där maken fick blåsa och visa körkortet. Allt var ok så vi fick fortsätta.
  Idag har även julgardinerna och adventsstakarna kommit på plats, skall försöka låta bli att tända dem före lördagen.
  Kram

 4. Gunnel skriver:

  Jag ligger också i startgroparna inför advent. Det är något speciellt med den helgen. Kram

 5. Hillevi skriver:

  Hoppas att nya pillren gör jobbet!

  Underbar adventsbild – inte visste jag att Blossa finns i lådda också!

 6. Vad fint det ser ut? Är det en adventskalender som innehåller små likörflaskor? Eller ser jag helt fel? Önsketänkande? 😆

 7. Det ser så fint ut. Kram till dej från BoB.

 8. anna/notonmusic skriver:

  Samma här! Glögg hör adventstid till! Men jag hade sån tur att en presentflaska fanns kvar i jordkällaren sen förra året så jag slapp ge mig ut i snålblåsten och kylan för inköp! Säkert bra för hjärtat med en liten kopp glögg! Kram

Kommentarer inaktiverade.