…från telefonförsäljare lyckade Stefan Löfven hålla mig vaken, trots att jag låg på soffan och lyssnade, för jag hade inte hunnit mer än uppdatera det förra blogginlägget så började det regna, så någon solstol var det aldrig aktuellt att ta fram.

Stefan Löfven var trevlig att lyssna på och han spelade bra musik, även om vi inte var överens i allt. Han var väl inte speciellt munter, men det han sa var intressant och man fick en lite bättre bild av vem han egentligen är. Klart är, att han är en helt annan typ av politiker än sossarnas förra partiledare, Håkan Juholt. Stefan Löfven kommer säkert att bli farlig i nästa val.

När programmet var slut tänkte jag gå ut en sväng, men då hörde jag ett stilla susande och när jag tittade ut vräkte regnet ner igen, så jag får hålla mig inne tydligen.

I stället för att ta en promenad ska jag passa på att anmäla mig till NIX-registret, för nu är jag trött på telefonförsäljarna. Jag kan stå ut med de samtal man får där det finns någon i andra ändan, men väldigt ofta är det ”tysta” samtal och det är väldigt försmädligt. :evil:

Det är tydligen så att försäljarna har en viss tid på sig för samtalet och att en maskin automatisk ringer upp nästa offer. Har försäljaren inte hunnit avsluta samtalet han höll på med, går signalen fram i alla fall och mottagaren möts av tystnad och det var ett sådant samtal jag fick när jag låg där och lyssnade på radion. Jag har kollat telefonnumret och företaget som ringde upp heter Dialon AB.

Om dem tycker jag inte! :evil:

Nu blir det en kopp kaffe och sen ska jag läsa färdigt Maj Fant´s bok, Klockan saknar visare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...