Mera snö

Sov jag gott i natt? Njaa, inte speciellt faktiskt. Jag var nog för speedad för att kunna koppla av. Inte ens tre avsnitt av Bron hjälpte, men fram på morgonsidan slumrade jag till i alla fall.

Solen har visat sig i dag, trots att det har snöat i stort sett hela dagen. Jag skulle väl ha gått ut ett tag, men har suttit vid datorn och bokat betalningar av medlemsavgifter för SPF och sen har jag varit ute och skottat uppfarten. Jag tycker att det räcker med snö nu. Kung Bore har visat vad han kan och kan lägga ner nu!!

Det snöar och snöar!

Goaste grannen Rut bjöd på eftermiddagskaffe och jag har just kommit in efter en trevlig stund hos henne.

Ha en fin fortsättning på dagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds. Bokmärk permalänken.

24 svar på Mera snö

 1. Znogge skriver:

  Nu räcker det jag men Bore jobbar på ändå trots mina protester. Tydligen jobbar han heltid i morgon dessutom. Ibland kan det vara svårt att varva ner och sova gott när man kommer hem från en resa. Trevligt att bli bjuden på eftermiddagskaffe.

  Kram

 2. skogsnuvan skriver:

  31 grader inatt men det har inte snöat men med en och en halv meter snö så bör det väl räcka även här. Mars ska väl vara en vårmånad i alla fall nere hos er. Välkommen hem i alla fall och hoppas att det slutar snöa

 3. Laila skriver:

  Lagom promenad att gå till grannen och fika. Hoppas du sover bättre i natt.
  Kram

 4. Kraka skriver:

  Välkommen tillbaka till den kalla nord! I Uppsala bjöds det på sol och klarblå himmel idag, men kallt. Tog en långpromenad på förmiddagen.
  Hoppas du också får möjlighet att njuta lite av vintersol snart. Det är så vackert när solen lyser på snön.
  Kram

 5. Kan faktiskt förstå att du inte sov så bra i natt; det tar tid att ”landa” efter en sådan lång resa och med en komplicerad hemkomst! Det blir nog bättre den här natten!
  Håller helt med dig om att det får räcka med vinter nu! Här har det snöat från och till hela dagen och nu har vi minst 10 cm snö. Och kallt, nästan -10!
  Så trevligt med eftermiddagskaffe hos grannen, goa grannar är viktigt!
  Kram, Monica

 6. Lambergsfrua skriver:

  Det är ofta svårt att komma till ro efter en resa, men jag hoppas och tror att du kommer at sova got flera nätter framöver nu.
  Kung Bore och hans Snöprins har helt klart jobbat övertid nu och varit alldeles för nitiska. Nu kan de slappna av lite, tycker jag och glänta på dörren för söta lilla fröken Vår.
  varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 7. Inger Johansson skriver:

  Hej Ingrid!
  Tack för den trevliga resan, som du tog mej med på 😀 Jag tycker det är väldigt trevligt med reseberättelser ❗ Synd för dej att vädret var sisådär, du som tycker om värme och sol…mej hade det fungerat utmärkt för 😉
  Kram och tack än en gång!
  Inger
  PS. Tycker också att det räcker med snö och kyla nu 🙁 DS.

 8. Gunnel skriver:

  Här i nordvästra Skåne är vi fortfarande befriade från snön. Det känns faktiskt lite lyxigt. Nu är vi ju inne i vårmånaden, så det bör väl bli ändring lite överallt, kan man hoppas. Kram

 9. Karin skriver:

  Välkommen hem igen till ett snöigt och kallt Sverige. Ja det beror på var man bor förstås. I Oxie har det varit full snöstorm i 3 dagar, och det gillar inte jag. Svårt att ta sig fram tom gåendes. Nu är det lite varmare, bara ett par minusgrader, och saltet gör att snön smälter på delvis skottande gångbanor. Snön får gärna försvinna SNABBT!
  Tack för fin reseskildring! 🙂
  Kramar Karin

  • Ingrid skriver:

   Här snöar det varje dag och vi har kallt också och så lär det förbli ett tag till innan det vänder.
   Så roligt att du tyckte om mina reserapporter!
   Kram

 10. Helena skriver:

  Du är väl inte trött på vintern, jo det är vi nog bägge två. Men i påsk åker ju många till fjällen för att åka skidor, så många får inte nog av kalla dagar.
  Hoppas du får sova gott i natt, och ha en trevlig helg.

 11. Astrid skriver:

  Ja nog ha rni snö så det räcker
  Här är det runt 0 och jag väntar att snart kommer allt från taken
  Det är så tungt hua

 12. Elisabeth skriver:

  Du har fått rejält med snö!

Kommentarer inaktiverade.