Just nu är det solsken, men det tar väl inte så lång stund innan det snöar igen, för raden av staräurar verkar vara outsinlig. Nu är det någon enstaka plusgrad, men enligt SMHI ska det bli 10-12 grader kallt i natt. Tur att snön ligger som ett skyddande täcke över snödroppar, krokus och vintergäck!

Det snöade i morse

När jag morgonpysslat färdigt, gick jag ut och skottade bort snön på uppfarten. Det gäller ju att ta det lite efterhand så att det inte blir för mycket att ta hand om.

På förmiddagen kom vaktmästaren och skrapade bort snön från vägarna

Ett par timmar senare såg det ut så här igen

Jag behövde åka och handla så efter lunchen tog jag på mig och gick ut och skottade uppfarten en gång till och så tog jag med mig kvasten ut till garaget för att kunna ta bort snön utanför garageporten.

För ovanlighetens skull så var det inte så mycket folk på Konsum som det brukar vara. Det märks minsann att ICA inte finns kvar längre, för det kan vara ganska kaotiskt på Konsum ibland när all nyanställd personal håller på och fyller på hyllorna, samtidigt som butiken är full av kunder, och både det ena och det andra kan vara slut. Jag skulle verkligen önska att det finns någon aktör som vill öppna en livsmedelsaffär i den gamla ICA-butikens lokaler.

Trevlig lördag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...