Min Doktor

I måndagskväll var jag på Rondo och fick lite information om möjligheten att få en läkarbemannad vårdcentral i Klintehamn och det var många från samhället som var lika nyfikna som jag. Vi var ca 170 personer, som fick höra vilka olika alternativ som finns. Mitt hopp står nu till Unicare, som om de får uppdraget kan vara igång i augusti-september någon gång och då får vi läkare varje vardag mellan 9-14, vilket är bra mycket bättre än regionens alternativ, som innebär 0 läkare och bemanning med distriktssköterska mån-ons.

Tills dess har jag nu provat Min Doktor för en mindre krämpa och det fungerade väldigt bra och nu har jag ett recept att hämta ut på apoteket.

Igår blev det inget bloggande, för jag jobbade på Kupan på eftermiddagen och jag hann inte mer än hem, så var det ett möte med bostadsrättsföreningen och sen blev det inte av. Vädret var helt strålande vackert och på Kupan hade man placerat ut utemöblerna på terrassen.

I dag är det mulet, men än så länge uppehållsväder och jag har passat på att putsa fönstret i vardagsrummet och satt upp rena gardiner. Det är ju snart påsk! Nu ska jag fortsätt städandet med att sanera bokhyllan, men det blir inte så lång stund, för i eftermiddag ska jag in till en granne och ”datera”.

Trevlig onsdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds Brf, Röda Korset. Bokmärk permalänken.

12 svar på Min Doktor

 1. Du är alltid i farten! Måste var skönt för dina grannar att ha dig, som hjälper dom med deras datorproblem!
  Då får vi hålla tummarna för att Unicare får uppdraget att bemanna läkarstationen! Här i Höllviken har vi en privat läkarstation med ett 20-tal läkare och det fungerar alldeles utmärkt!
  Nu kommer solen här efter en lite dimmig morgon!
  Kram, Monica

  • Ingrid skriver:

   Jag har en granne som har släktforskat och håller på att skriva en fantastisk historia om en avlägsen släkting och hon har många dokument och bilder som ska läggas in och det är mest det vi håller på med.
   Kram

 2. Gunnel skriver:

  Hoppas verkligen det blir att ni får en läkare varje dag. Vilken energi du har! Du flyger och far överallt. Härligt. Kram

 3. Kicki skriver:

  Du är då aktiv värre!
  Hoppas ni får en läkare igen till VC.
  Kram/Kicki

 4. wiolettan skriver:

  Det verkar vara full fart hos dig. Trevligt att kunna hålla igång.
  Hoppas nu att det ordnar sig med läkare, där du bor.
  ”Datera”, det uttrycket ska jag lära ut till min mysing. Han som sitter vid datorn så ofta.
  Trevlig kväll.
  Kram!

 5. Geddfish skriver:

  Oh, datera, jag tycker jag sitter vid datorn för jämnan så ögonen svider.
  Fast jag är ute också.
  Det är härligt att vara aktiv, det är pluspoäng!
  Här skiner solen, men det blåser rätt jobbigt.
  Kram, Gerd

 6. Det vore väldans trevligt om det blev en läkare där några dagar i veckan året runt! 😆 Men det är väl att hoppas för mycket. 🙄 Så nu får man väl ställa in sig att på att åka till Hemse istället. 😉
  För oss är det ju inga problem, vi bor ju mitt emellan – men för alla andra som bor nära Klintehamn blir det besvärligt! 😥
  KRAM
  Susie

  • Ingrid skriver:

   Nu ser det ut som om det kommer att bli Hansahälsan som tar över driften och då blir det läkare i Klinte varje vardag året runt. Inte ens sommarstängning kommer det att bli. Bra va!

Kommentarer inaktiverade.