Min egen årskrönika 2015

Nu presenterar alla medier med självaktning årskrönikor och Livet efter 70 ska ju inte vara sämre, så jag har suttit och tänkt över vad år 2015 har inneburit och sammanställt mitt bloggår, för allt som hänt mig under året finns faktiskt inte med i bloggen. Lite privatliv måste man ju ha 😉 .

Först av allt vill jag tacka alla som följt mig under året. Alla som hört av sig och skrivit kommentarer, men också alla andra som jag vet tittar in här då och då.

Jag vill önska alla ett riktigt Gott Nytt År 2016!

Mitt bloggår 2015

Februari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December

JANUARI

Gratinerad hummer, västerbottenostpaj och ett glas champagne och sedan Aftereightpäron smakade väldigt gott.

Jag börjar som jag brukar med nyårsafton, för innan den är slut är det ju januari och ett nytt år. Nyårsafton var jag bjuden till Bosse och Carina och hade en riktig toppenkväll med mycket god mat.

På nyårsdagen var Krister och Thomas här tillsammans med Thomas föräldrar, Kicki och Leif. Vi drack eftermiddagskaffe och hade ett par trevliga timmar tillsammans innan de åkte tillbaka till Visby igen.

Forsythia och videkissar

Jag var på Onsdagsträffen i Väte (bilden ovan) och det var årsmöte med SPF, där jag blev vald till kassör och ansvarig för medlemsregister och hemsida. Röda Korset hade ett styrelsemöte och en dag var jag i Visby och hälsade på Ann-Marie och hade en härlig dag tillsammans med henne.

Jag gick mina promenader och spanade efter vårtecken och hittade minsann en hel del redan i januari. Knoppande kejsarolvon och snödroppar och vintergäck fanns det lite varstans.

Vädret: Lillnyårsdagen drog stormen Svea in över ön med inställda färjeturer till följd och den 10 januari var det dags igen. Då var det stormen Egon som ställde till med en hel del elände med nedblåsta träd och avblåsta tak. Det här på bilden är taket vid Preem i Klintehamn. Det var blidväder nästan hela månaden, det regnade en hel del och det kom en och annan snöby, men det var ingenting som låg kvar någon längre tid. Snöskyffeln fick vila.

Hälsan: har varit god – så när som några attacker av förmaksflimmer. Ett besök hos tandhygenisten var uthärdligt och jag fick MVG av henne.

Februari

Månaden började med att vi var och såg på Gotlandsrevyn, jag var på på Hamnkaféet för ett frukostmöte, dit representanter för alla föreningar var kallade för att prata om Klintehamn, samma dag hade jag en träff med SPF:s kassör och senare på kvällen var det ett styrelsemöte med Röda Korset och den 25 februari hade de årsmöte där Eva och Claudio underhöll.

23 februari var jag i Visby för en kurs i hanteringen av SPF:s medlemsregister. Jag var med SPF på ett studiebesök på Coop Forum, där vi blev väl mottagna och bjudna på kaffe och semlor. Det var ett månadsmöte med SPF i Sanda bygdegård, där vi hade polisen på besök för att tala om trafik och annat. Mycket intressant. Det var ett styrelsemöte med bostadsrättsföreningen också den här månaden.

Jag blev inbjuden på kaffe hos en granne, en annan Ingrid, och satt och pratade gamla Klinteminnen med henne. Och Eva bjöd på härliga söndagsluncher flera gånger under månaden.

Årets första blåsippsknoppar hittade jag den 25 februari

Vädret: Första veckan i månaden blev det kallt och det kom lite snö, men den låg inte kvar speciellt länge och det blev blidväder igen.

Hälsan: Måste varit rätt god, för jag hittar inte speciellt mycket gnäll i inläggen.

Mars

Alessia, Edoardo och Eva

Den 6 mars var vi i Visby och deltog i radioprogrammet Marie´s café där Claudio var med och spelade medan man lagade italienska specialiteter i köket.

8 mars inbjöd Per-Erik Dannborg alla som intresserar sig för Klintehamns framtid på ett morgonmöte med brunch. En trevlig tillställning som drog mycket folk.

Jag var och jobbade på Kupan i Hemse ett par gånger, jag tog mig en promenad runt Warfsholmen en dag och passade på att gå på Hamncafëet och äta lunch och den 9 mars hörde och såg jag lärkan för första gången. Eva och hennes familj var här på lunch en söndag.

Klickbar bild

18 mars var det gratis bussåkning och då tog jag en tur till Visby. En helg i slutet av månaden var jag hundvakt för Ludde och Fridolf och samma helg hade vi påskfest med SPF i Hejde bygdegård.

Och så hamnade jag i tidningen igen! Jag hade bloggat om att jag deklarerat första dagen det gick att göra det på Skatteverkets hemsida och någon journalist hade googlat och hamnat på mitt inlägg.

Hon ringde och intervjuade mig och senare på dagen kom det en fotograf till Kupan i Hemse, där jag jobbade då, för att ta ett foto av mig. Så hamnade jag i Aftonbladet!

Och det närmade sig påsk och vår. Jag köpte penséer och planterade både på gravarna och här hemma. Sista mars var det ett styrelsemöte med Röda Korset.

Vädret: Mars startade med 5-6 graders värme och sol, men sen blev det kyliga dagar och det blev lite lätt snö. Snöskyffeln kom till användning, men inte så mycket och när månaden var slut var den utställd i förrådet igen och stolar och bord utflyttade på terrassen.

Hälsan: Månaden började med att jag fick en förkylning, men det var inte så farligt. Jag var och lämnade blodprov på vc (p g a att jag äter Pradaxa)

April

En blå och en vit blåsippa

Så blev det april och våren närmade sig mer och mer. Jag hade full upp med att dokumentera all blomsterprakt. De här sipporna hittade jag i Masshagen och vid Värsende-dammen var det alldeles fullt av tussilago när jag var där den 1 april.

Första veckan i månaden var det påsk. Eva bjöd på ett gott påskalamm söndagen före påsk och på påskafton var ungdomarna här hos mig och åt ägg. Thomas o Krister firade i Skåne och Carina var sjuk, så det var en decimerad skara, men vi hade trevligt ändå. På annandagen var jag i Visby och såg Marie och Josefin Nilssons föreställning Systrarna Sisters tillsammans med Ann-Marie.

Det var fina dagar blandade med sämre, men nyckelpigorna trivdes väldigt bra på den här lilla dvärgsälgen. Jag fixade och donade med mina blommor och rabatterna och en dag tog jag bussen till Visby och gick där och tittade och en annan dag tog jag bilen till Visby, för Carina behövde en skjuts till lasarettet.

Jag var med på SPF:s distriktsstämma den 9 april och den 25 april hade SPF en gutamålsdag på Rondo där PRO var inbjudna. Det var också årsstämma med bostadsrättsföreningen i slutet av månaden.

Valborgsmässoafton var jag med Carina o Bosse i Vänge bygdegård

Vädret: Det var en ganska sval och regnig månad, men naturen gillade den uppenbarligen för sällan har väl forsythia och annat blommat så rikligt som våren 2015.

Hälsan: Hälsan har varit ganska bra, förutom en omgång med förmaksflimmer.

Maj

1 maj var jag på Kupan i Hemse och jobbade och vi hade inte bara butiken öppen utan det var en mannekänguppvisning på eftermiddagen också.


Kungsängsliljor
Undrar vad vår skapare tänkte på när han gjorde rutiga blommor?

Första söndagen i maj var jag i Visby och gick och tittade i Almedalen och njöt av blomsterprakten där och i Botaniska trädgården och sen fortsatte jag njuta hos Thomas o Krister som bjöd på eftermiddagskaffe.

SPF var här på styrelsemöte, det var en Vårdag i Klintehamn, ett styrelsemöte med bostadsrättsföreningen och jobb på Kupan ett par gånger. Vi hade kroppkakskalas här den 16 maj och 42 kroppkakor försvann på ett nafs!

23 maj var jag och plockade liljekonvaljer till Åkes grav

På Pingstdagen var jag på Gökotta på Mulde Fritidsgård tillsammans med en massa andra fröjelbor.

29 maj inbjöd Röda Korset till en busstur på norra Gotland, där vi besökte Kuporna i Visby, Slite och Fårösund. Lunch fick vi på Restaurang Utsikten i Fårösund.

30 maj var det året bussutflykt med SPF. Det blev en blöt historia, men vi hade trevligt ändå och kursen gick söderut, med besök bland annat på Körsbärsgården och med lunch på Holmhällar.

31 maj var det Mors Dag och då har Eva ordnat det så trevligt för mig och hon fick god hjälp av Bosse o Krister också och så Alessia förstås, som bakat en god tårta.

Var jag skulle sitta framgick ganska tydligt

Vädret: Maj var en sval månad, men visst fanns det dagar då det var väldigt skönt i solstolen.

Hälsan: Hälsan verkar ha varit god!

Juni

Vädret var lite ostadigt, men så fort solen och värmen tillät så låg jag ute och lyssnade på Sommar i P1 eller rustade i mina rabatter och planterade i krukor och lådor.

6 juni firade jag som vanligt med SPF på Klinteberget. Fast det blev lite rumphugget, för det började regna, så vi avbröt sammankomsten sedan vi druckit kaffe.

Jag var på Kupan i Hemse och jobbade en dag i början av juni och en dag tog jag bussen till Visby, för jag skulle ha tag i en studentpresent och samma dag var det ett styrelsemöte med Röda Korset.

13 juni firade vi Gaetano som nu avslutat sina Komvuxstudier och tagit sin studentexamen

Dagen efter åkte jag på en bussresa till Höga Kusten, en resa arrangerad av Karlssons Buss och SPF. Det var en väldigt trevlig resa och du kan läsa om den HÄR.

Jag kom hem på midsommaraftons morgon och på eftermiddagen var jag på Stenstugu och firade midsommar där.

Det var soliga och fina dagar, men ingenting som lockade mig till stranden. Jag nöjde mig med att ligga i solstolen när jag inte gjorde något annat.

I slutet av månaden var jag med SPF på att studiebesök. Vi började med lunch på Fröjel Resort och sen besökte vi Kaminmuséet i Eksta.

Eva och jag var i Roma och tittade på årets Shakespeareföreställning Fåfängt Frieri. Den var jätteroligt och jag skrattade så att tårarna rann.

Ludde busar inte längre. Den 29 juni fick han somna in.

Och så var det dags för Almedalsveckan och givetvis åkte jag inte till Visby en dag och gick där och tittade och jag var på ett seminarium också som SPF hade.

Vädret: Månaden började svalt och det kändes mer som oktober än juni, men några dagar in i månaden blev det mera sommarlikt, men det fortsatte att var ostadigt och det var frostvarning ändå in i mitten av månaden.

Hälsan: Jag hade en attack av förmaksflimmer på Höga Kusten-resan och så gjorde jag någonting när jag satte mig upp en morgon på resan och skadade tydligen en bröstkota. Jag fick fruktansvärt ont, men det gav med sig ganska snabbt men jag blev ändå tvungen att söka läkare i Hemse när jag kom hem. Jag visste inte varifrån smärtorna i vänster sida kom och läkaren misstänkte först att det var hjärtat, men efter att ha tagit ett EKG som var helt ok, bestämde han sig sedan för att det kom från bröstryggen.

Juli

Månaden började bra och den 2 juli var jag i Hemse och jobbade. Massor av folk valde bort stranden och föredrog shopping på Kupan. Onekligen förvånande!

Elaine Page fortsätter att glädja mig med flera blommor

Dagen efter kom Kerstin o Hassine. Bosse o Carina hade åkt till Åland, så de gick i tjänst som husvakter. På lördagen gick vi en härlig promenad runt Warfsholmen och sedan blev det lunch på Hamncaféet och på söndagen guidade Eva oss ute på Gannarveskär.

Eva bjöd på en härlig smörgåstårta på söndagskvällen

Vi åkte till östra sidan av ön, vi var körde längs Ekstakusten, vi var i Visby och turistade och vi var på Bottarvegården och såg årets revy tillsammans med Eva. Det var ”En Dag för Barn i Världen” i Klintehamn och då var vi där. Jag stod förresten och sålde lotter för Röda Korset en timme. Men vädret var inte med oss och Kerstin o Hassine åkte hem tidigare än beräknat.

Den 14 juli kom Ann-Marie till Klintehamn och sedan vi ätit lunch bjöd hon mig med på en härlig växthusrunda, som givetvis innebar en del planterande när vi kom hem igen.

Det var en grillkväll med SPF vid Kronvalls Fiskeläge och det blev en fin kväll och den 21 juli var det Allsång i Parken. Jag låg i solstolen och lyssnade på sommarpratarna och jag fascinerades av Kristina Sandbergs böcker om Maj från Örnsköldsvik.

Hemma igen

Och jag gick mina promenader och njöt av allt vackert, för det svala och regniga vädret tyckte naturen uppenbarligen om.

Jag var på Stenstugu och plockade vinbär och kokade gelé till Eva och en dag i slutet av månaden var vi i Sandviken och hälsade på Glifbergs och då var Thomas och Krister också med. Jag var bjuden på ett 88-årskalas på Hamncaféet

Vädret: Svalt, regnigt och blåsigt, blandat med soliga och hyfsat varma dagar, men jag höll mig hemma i solstolen och kände inget behov av att åka till stranden.

Hälsan: Ganska bara verkar det som!

Augusti

Jag var på Kupan i Hemse och jobbade ett par dagar, men annars låg jag mycket i solstolen och lyssnade på sommarpratarna eller satt i skuggan och läste, så det blev inte så många promenader, men desto flera vändor till Stenstugu, för familjen Foti for till Sicilien i mitten av månaden och jag såg till Smulan och huset.

Så blev det Medeltidsvecka och då bakade jag saffransbullar som Röda Korset skulle sälja på marknaden och en dag tog jag bussen till Visby och gick där och tittade och njöt av folklivet.

I Almedalen höll man på med medeltida dansövningar

En dag var jag på studiebesök på Hotel Stelor, som förr hette Pensionat Sjövik, där jag jobbade två somrar när jag var ung.

Jag var med SPF på ett studiebesök på Rydbergs och vi inledde eftermiddagen med gemensam lunch på Hamncaféet och ett par veckor senare var det SPF-distriktets upplevelsedag och då åkte vi med Gotlandståget från Hesselby till Roma tur och retur. Det var lite kul, för jag har aldrig åkt med det förut.

Jag var med och firade en granne när hon fyllde 87 år och den 15 augusti firade vi Edoardos och Alessias 21-årsdagar (de fyller den 12 augusti och är BB-kompisar).
Dagen efter var jag med ett par grannar på en söndagsutflykt till Rone. Först besökte vi en glaskonstnär och sedan var vi på ett kakkalas i hembygdsgården.

En dag var jag i Visby och hade en jättetrevlig eftermiddag hos Ann-Marie och en dag kom hon ut till Klintehamn, vi åt lunch och var ute och promenerade en vända i samhället och avslutade med kaffe vid Magasinet.

En söndag bjöd Krister o Thomas på en god lunch. Åkes syster Barbro och hennes dotter och måg var också med, för vi skulle titta på gamla foton.

Sista helgen i månaden fick jag bloggvänsbesök. Det var Kicki och Berra som kommit till Gotland för att ställa ut sina hundar.

Vädret: Det var ganska svalt och blåsigt, men skönt väder ändå när man har möjlighet att ta vara på solskensstunderna. SMHI lovade sommarväder, men sköt fram det en vecka i taget.

Hälsan: Jag hade en attack av förmaksflimmer i början av månaden, men annars mådde jag bra.

September

Månaden inleddes med att jag åkte till Sicilien och firade min 75-årsdag där. Eva o Claudio var ännu kvar och vi åkte hem tillsammans den 11 september. Om Sicilienresan kan du läsa HÄR

Äntligen fick jag bada

Det var varma härliga dagar på Sicilien, men även ett dramatiskt regnväder.

När jag kom hem från Sicilien var det några styrelsemöten som väntade, så det var full fart med en gång. Den 19 september var det en gårdsfest här på Odvalds, mycket trevlig!

Bosse var här med flundror en dag och hade med sig en vacker blombukett och jag var sällskapsdam till Fridolf några dagar medan matte o husse var ute och for.

SPF ordande med ett trevligt studiebesök på Stora Tollby gård

De stora tunnorna med fikonträd planterat i fick man i present från hovet efter Victorias och Daniels bröllop dit man levererat potatis till bröllopsmiddagen.

Så blev det dags för Klinte Marknad och då kom min syster Kerstin hit några dagar och det blev riktigt festligt. Hon bjöd mig på en försenad födelsedagslunch på Hamncaféet, Bosse bjöd oss på sin goda hummer och Eva bjöd på hemlagad pizza. På marknadsdagen bjöd Krister o Thomas oss på lunch på restaurang Djupvik.

Min svägerska Barbro var här en dag och uppvaktade i efterhand och jag fick en fin uteplantering av henne och sista dagen i månaden var jag med på Onsdagsträffen i Mästerby.

Väder: Det var en helt fantastiskt fin månad med soligt och vackert väder, blandat med en och annan välbehövlig regnskur, men hösten nalkades och i slutet av månaden var det snudd på frost.

Hälsan: Jag mådde väldigt bra!

Oktober

Jag inledde månaden med en vända till Visby, för att få min trilskande surfplatta åtgärdad och dagen efter var jag på Kupan i Hemse och jobbade och det var ett födelsedagskalas på Stenstugu igen.

G för Gaetano som fyller år idag 5/10. Grattis, grattis!

Jag fick besök av en bekant som jag rest tillsammans med ett par gånger och vi hade en trevlig pratstund.

Många promenader blev det den här månaden, för det var skönt väder och många fina dagar och den vackra hösten måste ju dokumenteras i bilder.

Kräftdammarna vid Mulde Fritidsgård

En dag i mitten av oktober tog jag bussen till Visby, för att göra ett höstbesök i Botaniska trädgården och dagen efter var jag på Lindgården och åt hummer tillsammans med barn och barnbarn.

Jag var och jobbade på Kupan i Hemse en dag till och det var styrelsemöten med SPF och Röda Korset. I slutet av månaden var det SPF:s höstauktion och ett par dagar senare Onsdagsträffen i Klinte församlingshem.

Klinte Bibliotek ordnade en författarkväll med Berit Niklasson Weber som presenterade sin bok ”Charlotta Björkqvists dagbok” och jag var i Skolgården i Fröjel på månadens bygdelunch där Ulf Ahlqvist visade bilder från en resa han gjort i Norge.

Teddy o Nea på Halloweenpromenad

Och det blev Allhelgonahelg och Halloween precis som vanligt i månadsskifter oktober/november och vi avslutade månaden med ett kroppkakskalas på Stenstugu.

Vädret: Det var en fantastiskt fin höstmånad med många soliga och vackra dagar.

Hälsan: Var alldeles utmärkt.

November

Annica Fehling

I början av november ordnade Biblioteket en eftermiddag på tema Sonja Åkesson, vår gotländska poet och Annica Fehling framträdde med sin tonsättning av en del av hennes dikter.

På Fars dag kom Krister o Thomas hit och åt lunch och vi var på graven tillsammans och sen åkte vi till Stenstugu för att titta på nyförvären Pegasus och Zeus, två hästar.

Och så åkte jag till Stockholm för en utflykt igen och inte bara Stockholm. Kerstin o Hassine körde till Örebro där vi träffade min andra syster Barbro och sedan blev det en sväng till Arboga och kusin Göran också. Helt otroligt trevligt!

Eva berättade om Sicilien och Claudio spelade och sjöng

I mitten av månaden ordnade Fröjel Hembygdsföreningen en italiensk afton och då var Claudio engagerad som underhållare.

I Klintehamn har Röda Korset öppnat en ny Mötesplats/Secondhandbutik. Invigningen var den 22 november på julskyltningen och inför det här var det många möten och informationsdagar i slutet av månaden. På invigningen var Claudio tillkallad igen för att underhålla med sång och musik och i slutet av månaden jobbade jag första passet på den nya Kupan i Klintehamn.

Den sista tisdagen i november var jag på bygdelunch i Skolgården i Fröjel där man visade gamla filmer från tröskning förr i tiden.

Jag hade barn och barnbarn här på adventskaffe och ”Grannen ovanpå” bjöd på en fantastiskt trevlig middag tillsammans med två andra grannpar.

Det var ett månadsmöte med SPF i Klinte församlingshem, där Karin Gardell pratade om vad vi ska äta för att må bra.

Vädret: Det var en ovanligt mild november med en och annan kall morgon, men också blåsig och stormen Gorm ställde till med en hel del elände.

Hälsan: Var alldeles utmärkt.

December

Jag började månaden med att åka till Visby och fick bilen besiktad innan jag åkte till Ann-Marie och fick eftermiddagskaffe och en trevlig pratstund. Ett par dagar senare var jag med SPF på Suderbys och åt julbord och den 5/12 var det Julmarknad i Klintehamn och dagen efter var jag på Stenstugu och åt lunch och Eva och jag la upp planerna inför julen.

Det var mycket jobb och möten med Röda Korset. Jag var tre dagar på Kupan i Klintehamn och två gånger i Hemse och jobbade. Det var ett planeringsmöte, ett styrelsemöte och ett medarbetarmöte i Klinte. Det var ett styrelsemöte med BRF och ett med SPF. De dagar jag inte var upptagen med annat var det fullt upp med julförberedelser och så en och annan promenad.

På Luciadagen var det julfest här på Odvalds och senare på eftermiddagen var jag med barn och barnbarn på Toftagården och åt julbord.

I mitten av månaden åkte jag en sväng till Visby och sen fortsatte jag till min svägerska i Endre med en julblomma.

Så blev det jul och julafton firade vi på Stenstugu. Juldagen var barnen här hos mig och på Annandagen var det skönt väder och jag tog en lång promenad.

29/12 var jag i Visby och bytte julklappar och besökte Krister o Thomas och fick en god lunch innan jag åkte hem igen.

Vädret: Stormen Gorm hade nästan inte hunnit avta innan det var dags för Helga att dra in över ön den 4/12. Det var rekordvärme under månaden med temperaturer på 10-12 grader, men sen blev det lite kyla mitt i månaden, fast det var inte så länge, för det blev varmt igen, men lagom till jul blev det lite kallare och på tredjedag jul fick vi lite snö, som fortfarande ligger kvar i skuggiga ställen.

Hälsan: Jag drog på mig en julförkylning, men den var inte så farlig och så var jag på Vårdcentralen och fick hjälp med en böld på ena ögat. Jag hade gått med den länge, men sedan läkaren punkterade den och klämde ut vätska har den hållit sig borta.

Jag avslutar med en bild från nyårsafton, som så här långt är helt fantastisk med klarblå himmel och strålande sol och någon enstaka plusgrad. I kväll firar jag tillsammans med Eva och Claudio hos Bosse o Carina.

Har du orkat ta dig igenom hela den här återblicken på mitt 2015, vill jag än en gång önska ett riktigt Gott Nytt År!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Årskrönika 2015. Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till Min egen årskrönika 2015

 1. Ailas skriver:

  Hej Ingrid! Vilken härlig krönika du har skrivit, med så många vackra bilder till! Jag hoppas att nästa krönika kommer att vara minst lika fin, dvs önskar dig ett härligt 2016!

  Själv har jag inte bloggat en rad på månader, får se om jag kommer i gång igen.

  Varm kram!

 2. Znogge skriver:

  Vilket omväxlande och trevligt år du har haft på alla vis. Hoppas den avslutande aftonen blir en inledning till ett underbart 2016!

  Kram 😛

 3. Laila Östergren skriver:

  Jätteroligt att läsa din fina krönika och även få en sammanfattning av det väder vi haft. Man glömmer så fort hur det varit. Önskar dig ett fint år 2016 också så vi får lite att läsa om även detta år också.
  Kram

 4. Anne-Lie skriver:

  Tittar in i all hast och önskar dig ett Gott Nytt År!
  TAck för fin årskrönika!
  //Anne-Lie

 5. Gunnar skriver:

  Du lever verkligen ett aktivt liv. Det tycktejag redan innan jag läste din krönika men där blir det uppenbart. Jag befinner mig än så länge i ”livet före70” men det är inspirerande att kunna ha ett rikt liv även efter 70
  Gott nytt år!

 6. Kraft´n skriver:

  Roligt att läsa din krönika. Önskar dig ett Gott Nytt 2016 ! Kram.

 7. Geddfish skriver:

  Vilken mäktig och innehållsrik årskrönika!
  Ja, när man återblickar, då syns allt som man kanske annars skulle ha glömt. Och visst är det en salig blandning av allt!
  Tack för ditt bloggår och god fortsättning på det nya, både i blogg och IRL.
  Kram, Gerd

 8. Lambergsfrua skriver:

  Vad trevligt att läsa din summering av året som gått. Du har då sannerligen inte suttit stilla i en gungstol och stickat 😉
  Hoppas ditt kommande år blir lika positivt och lyckosamt!
  Varn nyårskram,
  Lambergdfrua 🙂

 9. Åh, så trevligt att läsa om ditt 2015! Jag har ju bara varit med den senaste tiden, så det var kul att bli lite mera insatt. Det har verkligen varit ett innehållsrikt liv för dig och mycket umgänge med nära och kära, precis som det ska vara.
  En god fortsättning på det nya året önskar jag!
  Kram, Monica

  • Ingrid skriver:

   Så roligt att du gillade min årskrönika. Det är faktiskt rätt kul att sitta och göra de där återblickarna på året som gott.
   God fortsättning till dig också!
   Kram

 10. Hillevi skriver:

  Dina krönikor är så bra! Känner ju igen bilderna men de blir som nya de också med den nyskrivna texten. Imponerar gör inte bara din aktivitet på alla håll och kanter utan också din fantastiskt blommande lilla trädgård, finare och finare för varje år. God fortsättning!

 11. Kicki skriver:

  Det händer en hel del i ditt liv, det är ju jättebra att du är så aktiv. Tänk dom som bara slår sig ner när dom blir ensamma och låter livet rinna iväg.
  Fortsätt i samma stil länge till.
  Kram/Kicki

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *