Min gamla trötta dator har fått nytt liv

Med lite god vilja kan man sägar att det varit växlande molnighet idag. Före lunch var det mest mulet och grått. Jag plockade i ordning lite i källaren och planterade om mina amaryllisar som stått ute i trädgårdslandet över sommaren. Nu får vi se om de hämtat kraft av utevistelsen och vill blomma igen. Lökarna ser i alla fall fina ut. Sotaren har varit här idag också och det vet alla som varit utsatt för deras besök att det innebär extra städning.

Efter lunch åkte vi till Visby för sonhustrun skulle och klippa sig och jag skulle på Linds och köpa gravprydnader. Där fanns hur mycket som helst att välja på och i morgon ska vi och göra fint på gravarna. I Visby sken solen lite blekt och när vi sedan körde hem hade jag den bländande mig i ögonen hela vägen. Det hjälpte inte att fälla ner solskyddet utan jag fick sitta med ena handen och skugga för att kunna se. Lite jobbigt var det!

I kväll har Krister och Thomas varit här och Krister har hjälpt mig sätta in det nya minnet i datorn. Jag tycker att jag försöker hålla rent runtomkring den, men det var fasligt vad damm den innehöll när Krister öppnade den. Nu är den ren och fin inte bara utanpå utan invärtes också, så nu hoppas jag att den ska tuffa och gå i många år till. Och fart blev det på den, det är en väldigt stor skillnad mot tidigare.

I kväll ser vi på SOS Gute.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.