Natten har varit lugn och jag har sovit gott och när jag kom upp ur sängen kunde jag konstatera att jag inte har så ont i högersidan längre. Visst känner jag av det om jag gör några habbavinker, men det är nog inte så illa som jag trodde igår. Det kanske bara är en sträckning eller överansträngning jag råkat ut för. Man blir ju så himla känslig när man är så här gammal och för det allra minsta får man ont. Jag jobbade ju i tisdags eftermiddag och även om jag försöker att inte lyfta kartonger och sådant som är tungt, så kanske det blev för mycket för min stackars rygg eller också beror det på att jag bar vattenkannor från köket ut till rabatterna häromdagen. Vem vet? Men allt är bättre än det jag befarade igår!

Jag provade att ta en promenad på förmiddagen och efter en stund gick det riktigt bra, men jag tänkte att jag skulle ta det lugnt i dag, så det blev bara en tur till Apoteket och hem igen och efter lunch la jag mig ute i solstolen och tog mig en liten middagslur.

Nog är det härligt att man kan ligga ute i shorts och linne den 15 september. Solen har lyst lite svagt i dag och det har varit över 20°, men nu har himlen täckts av ganska täta moln och enligt SMHI lär det här ska vara den sista fina sensommardagen. Nu lär det ska bli kyligare och mera höstlikt väder. Det är kanske dags att ta fram höstjackan.

Ha en fin fortsättning på dagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...