Missa inte DN:s ljudböcker!

Onsdag 2 juli 2008 | 17:30 | 20&#176

Igår fick jag en kommentar från Erik “Semlan” Kling till tisdagstemat och när jag gjorde ett besök på hans trevliga blogg fick jag se att han hade ett inlägg om att det var dags att hämta hem två av de tre ljudböcker som DN bjuder på i sommar. Jag hade just suttit och funderat på om det var dags att göra det, så det var en bra påminnelse.

Nu har jag ladda ner alla (tre) delarna av “Aldrig fucka upp” av Jens Lapidius och “Trollkarlen från Oz” av L. Frank Baumer och nästa vecka kan man börja ladda ner “Ur vulkanens mun” av Helena von Zweigbergk. Här har du länken till sidan där du kan ladda ner böckerna. Det är ju så mysigt att ligga i solstolen och lyssna på en god bok. “Ur vulkanens mun” är jag mycket nyfiken på, för den handlar om en resa till Sicilien i akt och mening att försöka rädda ett slocknat äktenskap.

Sommar i P1 brukar jag försöka lyssna på så ofta jag kan, men det har gått dåligt för mig hitintills av olika anledningar. Några har det blivit i alla fall (stjärnorna anger vad jag tyckt om inslagen, max är *****):

  • 27/6 Björn Ranelid **   Musikvalet ***
  • 1/7 Amelia Adamo ****   Musikvalet **
  • 2/7 Peter “Poker” Wallenberg ***   Musikvalet ****

Idag har vi varit en sväng på Klinte och handlat och så var vi uppe på kyrkogården och vattnade. När jag lyssnat färdigt på “Sommar i P1 gick jag ut och plockade jordgubbar. Jordgubbarna är inte så stora, men väldigt många och vi äter så mycket vi bara orkar. De är ju allra godast färska, men jag får nog frysa in en del. Torrt är det som bara den och jag har hållit på och vattnat i krukor och rabatter och nu står spridaren på i trädgårdslandet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Glädjande, TV o Video o Kultur och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *