..brukar maken säga! Men idag vete katten om det kommer att klarna upp, för det ser väldigt jämngrått ut. Ett regnväder drar bort från ön, sa de på Gotlandsradion, men något regnväder har då vi inte sett något av. Här har inte kommit en droppe.

I morse när jag satt och drack morgonkaffet fick jag se två koltrastar, som gick och spatserade på gräsmattan och de är ju trevliga att titta på, men så flög en av dem iväg till mitt jordgubbstorn och slet till sig en jordgubbe och det var ju mindre trevligt. Jordgubbsplantorna är små och ynkliga, men det är en hel del kart på dem, så det blev snabbutryckning med ett bärnät under armen. Nu lär de inte komma åt bären! Jag har ju vissa förhoppningar om att det ska kunna mogna en och annan jordgubbe lagom till midsommar. (Bilden är klickbar)

Maken håller på och röjer i Dårskapen som vanligt, men jag har inte gjort mycket nytta idag. Jag känner mig lite avslagen och ur form. Det är väl kanske vädret som påverkar mig negativt. Jag får nog ta och skärpa till mig!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...