Mycket RK idag

I natt och i morse fick vi ett ordentligt bas med regn igen. Jag hade nästan 15 mm i mätaren och ännu när jag skulle iväg strax före nio regnade det för fullt, så det var inte att tänka på att promenera till Kupan när jag skulle iväg på styrelsemötet, utan jag tog bilen.

Dagordningen såg inte så lång ut, men det var ändå ett digert möte och vi var inte klara förrän vid halvtolvtiden. Det är ju väldigt spännande nu med den nya Träffpunkten i Klintehamn, som kommer att invigas den 22 november, när det är julskyltning i Klinte, men redan nu till Klinte Marknad kommer det att bli loppis och lottförsäljning i en del av lokalerna.

Vi fick också i uppdrag att dela ut de här lapparna i alla brevlådor i Klintehamn, för det behövs fler frivilliga som kan ställa upp och bemanna den nya träffpunkten, så nu har jag varit runt i alla lägenheterna här på Odvalds och även borta på Gotlandshems område och stoppat lappar i lådor och dörrinkast. Bilden är klickbar om någon vill ta sig en närmare titt.

Hur har det gått med mina piller kanske det är någon som undrar. Jo, när jag satt där på mötet fick jag ett sms från vårdcentralen att de skulle skicka ett nytt recept till apoteket under dagen, så när jag åkte hem var jag där och kollade, men det hade inte kommit till dem ännu, så jag fick åka hem med oförrättat ärende ännu en gång.

När jag kom hem och fått i mig lite lunch, skrev jag i ordning protokollet från mötet, för det är bäst att få det gjort med en gång, medan minnet är någorlunda färskt och innan jag avslutade daterandet kollade jag på ”Mina vårdkontakter” och då fanns receptet där, så då blev det en vända till apoteket igen och då passade jag på att gå in på Konsum och köpa mig en kaka till kaffet. Jag köpte faktiskt två och vilken tur att jag gjorde det, för då hade jag något att bjuda på när en av mina grannar tittade in hos mig lagom till otendag.

Trevlig kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Röda Korset. Bokmärk permalänken.

16 svar på Mycket RK idag

 1. Znogge skriver:

  Skönt att det ordnade sig med receptet för stå utan medicinen vill man inte göra.Tur dessutom att du köpte två kakor 😛

  Kram och god kväll!

 2. Du verkar ha fullt upp! Mysigt med en granne som tittar över!
  Skönt att du fick dina piller i tid!
  Kram, Monica

 3. Kraka skriver:

  Det regnade rejält vid stugan idag, men på eftermiddagen sken det upp och blev uppehåll lagom tills jag skulle gå till T-banan för att åka in till stan.

  Kram

 4. Anne-Lie skriver:

  Oj, det var längesedan jag tittade in till dig. Har varit dålig på att besöka andra bloggar och ännu sämre på att kommentera. Tiden rinner iväg och jag hinner inte med. Jag tömde 15 mm i min regnmätare nu på morgonen, igår kväll var det även lite åska här.
  Kram!

 5. Du har som vanligt dagarna fulla – och det är ju alltid trevligt! 😆
  Här kom det igår 16,5 mm och i natt 2 mm – så nu får det gärna sluta att regna och torka upp lite. Ska nämligen försöka klippa gräset på innertomten innan lördagen! 🙄
  Det kommer fortfarande massor ur mina hål, där kunde det gärna få börja sina också!! 👿
  KRAM
  Susie

 6. Margaretha skriver:

  Det är trevligt att ha uppdrag tycker jag. Protokollet borde jag göra som du – ta direkt. Men jag gör precis tvärtom, går och drar och drar. Och tillslut måste jag ju ändå skriva det. Och då går det oftast jättesnabbt och lätt. Vet inte vad det är som gör att jag gång efter annan går och drar så länge ..
  Härligt att få kaffesällskap så där. Piggar alltid upp.
  Ha en skön onsdag. Kram

  • Ingrid skriver:

   Vi har tydligen olika sätt att ta oss an protokollsskrivandet, men huvudsaken är ju att det blir gjort.
   Visst är det trevligt att ha sällskap vid kaffebordet.
   Kram

 7. Så roligt att du har lagt till mig i din blogglista! Kul med en ny bloggvän, välkommen!
  Kram, Monica

 8. Musikanta skriver:

  Det där med att lämna lappar i postlådorna har jag gjort många gånger när jag ville pusha på någon musikgudstjänst i kyrkan som jag höll i eller ville försöka få lite fler körmedlemmar till kyrkokören. Det tar sin tid. För det mesta åkte Kent med och körde – vi bor ju på landet och det är ibland långt mellan lådorna. Jag tror jag fick EN ny körmedlem genom detta :-).
  Det låter gott med en kaka till kaffet – jag försöker gå ner i vikt men ju längre dagen lider ju svårare blir det att hålla sina principer vad gäller bullar och kakor.
  Kram från Ingrid

Kommentarer inaktiverade.