I natt och i morse fick vi ett ordentligt bas med regn igen. Jag hade nästan 15 mm i mätaren och ännu när jag skulle iväg strax före nio regnade det för fullt, så det var inte att tänka på att promenera till Kupan när jag skulle iväg på styrelsemötet, utan jag tog bilen.

Dagordningen såg inte så lång ut, men det var ändå ett digert möte och vi var inte klara förrän vid halvtolvtiden. Det är ju väldigt spännande nu med den nya Träffpunkten i Klintehamn, som kommer att invigas den 22 november, när det är julskyltning i Klinte, men redan nu till Klinte Marknad kommer det att bli loppis och lottförsäljning i en del av lokalerna.

Vi fick också i uppdrag att dela ut de här lapparna i alla brevlådor i Klintehamn, för det behövs fler frivilliga som kan ställa upp och bemanna den nya träffpunkten, så nu har jag varit runt i alla lägenheterna här på Odvalds och även borta på Gotlandshems område och stoppat lappar i lådor och dörrinkast. Bilden är klickbar om någon vill ta sig en närmare titt.

Hur har det gått med mina piller kanske det är någon som undrar. Jo, när jag satt där på mötet fick jag ett sms från vårdcentralen att de skulle skicka ett nytt recept till apoteket under dagen, så när jag åkte hem var jag där och kollade, men det hade inte kommit till dem ännu, så jag fick åka hem med oförrättat ärende ännu en gång.

När jag kom hem och fått i mig lite lunch, skrev jag i ordning protokollet från mötet, för det är bäst att få det gjort med en gång, medan minnet är någorlunda färskt och innan jag avslutade daterandet kollade jag på ”Mina vårdkontakter” och då fanns receptet där, så då blev det en vända till apoteket igen och då passade jag på att gå in på Konsum och köpa mig en kaka till kaffet. Jag köpte faktiskt två och vilken tur att jag gjorde det, för då hade jag något att bjuda på när en av mina grannar tittade in hos mig lagom till otendag.

Trevlig kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...